Fenerbahçe sahadan çekildi, TFF Süper Kupa yarıda kaldı Fenerbahçe sahadan çekildi, TFF Süper Kupa yarıda kaldı
Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında, yarın Gençlerbirliği ile oynayacağı maçın hazırlıklarını akşam saatlerinde, antrenmanla tamamladı.Can Bartu Tesisleri'nde, Sportif Direktör ve Teknik Sorumlu Aykut Kocaman yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenman koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra 3 gruba ayrılan oyuncular 5'e 2 top kapma ve pas çalışmasının ardından antrenmanı bireysel ve taktiksel çalışmalarla tamamladı. Milli takımlardan dönen bütün oyuncular antrenmanda yer aldı. Bekir İrtegün çalışmalarını bireysel oyuncu antrenörü Dolu Arslan eşliğinde takımdan ayrı sürdürürken, Semih çalışmalarını salonda kendisine
uygulanan özel çalışma programı ile sürdürdü. Öte yandan Caner Erkin ile Sezer Öztürk'ün tedavisine devam edildi. Akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını tamamlayan Fenerbahçe, tesislerde kampa girdi.
TARAFTARLARDAN DESTEK
Öte yandan, antrenman öncesinde Sarı-lacivertli taraftarlar takıma destek verdi. Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'ne gelerek, takıma ve teknik heyete destekte bulunan taraftarlar, alkışlar eşliğinde tesislerden ayrıldı.


Editör: TE Bilişim