Fenerbahçe Alagöz Holding Avrupa'nın En Büyüğü Oldu Fenerbahçe Alagöz Holding Avrupa'nın En Büyüğü Oldu
Tecrübeli futbolcu, İstanbul'a gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Başarılar için, çalışmalarımıza bir an önce başlamak için sabırsızlanıyorum" dedi.

Fenerbahçe'nin Liverpool'dan transfer ettiği Hollandalı yıldız futbolcu Dirk Kuyt eşi Gertrude ile bu gece İstanbul'a geldi. Takımla birlikte çalışmalara başlamak üzere ikinci kez Türkiye'ye gelen Kuyt'a Atatürk Havalimanı'ndan taraftarlar yoğun ilgi gösterdi. Minik bir Fenerbahçe taraftarı Kuyt'un yanına gelerek forması ile fotoğraf çektirdi.

"SICAK SEVGİ BENİ MUTLU ETTİ"


İstanbul'da olmaktan dolayı duyduğu mutluluğu ifade eden Kuyt, "Burada taraftarların bana gösterdiği sıcak sevgi sayesinde çok mutlu olmuştum. Tatilden döndüm. Başarılar için, çalışmalarımıza bir an önce başlamak için sabırsızlanıyorum" dedi.
Fenerbahçe ile imzaladığı günden bu yana çok olumlu yorumlar aldığını belirten Kuyt, "Hollanda'da çok fazla Türk ve Fenerbahçe taraftarı var. İnsanların bana sıcak tepkileri oluyor" şeklinde konuştu.

Eşininde Türkiye ile ilgili çok pozitif düşünceleri olduğunun altını çizen Kuyt, "Daha öncede buraya geldi düşünceleri çok pozitif. Ailemin ve eşimin burada mutlu olacak olması benide mutlu edecek. Eşim ve ailemiz burada olduğumuz için çok mutluyuz" diye kaydetti.




Editör: TE Bilişim