Katliam gibi kaza: 5 ölü, 1 yaralı Katliam gibi kaza: 5 ölü, 1 yaralı
 Çanakkale’de 49. Uluslar rası Troia Festivali, yarın başlayacak. Festival için kent merkezindeki hazırlıklar da tamamlandı. 
Bu yıl 9-13 Ağustos 2012 tarihleri arasında 49.'su gerçekleştirilecek olan Troia Festivali yarın başlıyor. Kortej yürüyüşü ile başlayacak olan festival programı birbirinden farklı etkinlikler ile 13 Ağustos tarihine kadar devam edecek. Model, Kardeş Türküler ve MFÖ gibi konserlerin yanı sıra birbirinden ünlü sanatçıların yer alacağı tiyatro, söyleşi, müzik ve dans performansları ile kenti renklendirecek festivalin teması "Barış, Kültürümüz Olsun" sloganıyla devam ediyor. Çanakkale Belediyesi, son dönemlerde gündemde sıkça yer alan Kazdağlarında altın arama çalışmalarına ve doğuracağı olumsuz duruma dikkat çekmek için "Tek Dünya, Tek Kazdağları Tek Şans!" sloganını da festivale ekledi.
Festival kapsamında kentin çeşitli noktalarında gerçekleştirilecek olan konser, tiyatro, gösteri ve diğer etkinlikler için hazırlıklar da tamamlandı. Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilecek olan Model konseri için, alana platform kuruldu.
Konser, yarın akşam saat 22.00’de başlayacak.

İzmir Haber

Editör: TE Bilişim