Kemal Kılıçdaroğlu'na Ayakkabı Şoku Kemal Kılıçdaroğlu'na Ayakkabı Şoku
Gaziantep’te yolda yürüyen bir kişinin Kaleşnikof tüfekle vurulup öldürülmesi olayına karıştığı iddia edilen 2 zanlı, emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edildi. 
Edinilen bilgiye göre, Cumhuriyet Mahallesi Hoşgör Camii Sokak civarında yürüdüğü sırada Kaleşnikof'la vurularak öldürülen Alpay Ö. ile ilgili geniş çaplı soruşturma başlatan Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olaya karıştığı ileri sürülen U.C.K.’yı da (31) kovalamaca sonucu yakalayarak gözaltına aldı. Olay günü yakalanan M.A. (25) ile birlikte Emniyet Müdürlüğünde işlemleri tamamlanan U.C.K., adli mercilere sevk edildi. Şahısların çeşitli suçlardan çok sayıda kayıtlarının bulunduğu öğrenildi.
Öte yandan Alpay Ö.’yü vurarak öldürdüğü ileri sürülen Coşkun S.’nin yakalanması için çalışmaların devam ettiği bildirildi. Coşkun S.’nin 4 adam öldürme olayına daha karıştığı, birçok sabıkasının bulunduğu belirtildi.
Önceki gün akşam saatlerinde Cumhuriyet Mahallesi'ndeki Hoşgör Camii Sokak civarında yürüyen Alpay Ö., M.A. ve arkadaşı Coşkun S. ile henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine M.A. ve Coşkun S., Kaleşnikof tüfekle Alpay Ö.'ye ateş edip olay yerinden hızla uzaklaştı. Kafasından ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Alpay Ö., ambulansla Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi'ne getirildi ancak burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olay sonrası 46 LE 343 plakalı otomobille kaçtığı tespit edilen zanlılardan M.A. yakalanırken, Coşkun S. ise kayıplara karıştı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İzmir Haberleri

Editör: TE Bilişim