Boccia Turnuvası renkli görüntülere sahne oldu Boccia Turnuvası renkli görüntülere sahne oldu
Dans grubuyla birlikte sahnede adeta fırtına estiren ünlü sanatçının seslendirdiği hareketli şarkılara, İzmir’in dört yanından ve çevre ilçelerden gelen yaklaşık 30 bin kişi eşlik etti. Festival alanına sığmayan insan selini övgüler yağdıran Hadise, “İlk kez Gaziemir’de konser veriyorum. Ne de olsa burası İzmir. Müthiş bir enerjiniz var” diye seslendi.

Gençlerin sevgilisi olan sanatçıya, kursiyerlerin yaptığı bir "ebru tablosu" ile çiçek sunan Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, “Yaptığımız ankette en ön sırada çıkmıştınız. Gelip konser verirse, hadise çıkar demişlerdi. Doğruymuş. İyi ki geldiniz. Böyle hadise, hep çıksın” diye konuştu.

Milli bayramların kutlanmasına getirilen kısıtlamayı eleştiren Şenol, şöyle devam etti: “Ama biz 23 Nisanları, 30 Ağustosları, 29 Ekimleri çok daha coşkulu kutlamaya devam edeceğiz. Bizim gücümüz, işte bu alanı dolduran gençlerimiz. Siz isteyin, Hadise Hanım’ı sizlerde yeniden buluşturalım. Ama bu ülkeye, Cumhuriyete sahip çıkın.” Şenol’un çağrısına destek veren Hadise ise, “Bu ülkeyi kuran Atatürk’ümüze en büyük alkışı istiyorum.”


Editör: TE Bilişim