CHP 'de İstifa Şoku !!! CHP 'de İstifa Şoku !!!
Bazı incelemelerde bulunmak üzere Eskişehir'e gelen Bakan Kılıç, Vali Kadir Koçdemir'i makamında ziyaret etti. Vali Koçdemir, konuşmaların ardından Bakan Kılıç'a lüle taşından yapılan satranç takımı hediye etti.

Kılıç, burada yaptığı konuşmada, Eskişehir'de önemi adımlar atmayı hedeflediklerini ifade ederek, ''Eskişehir bir üniversiteler şehri. Üniversitelerin barındırdığı çok sayıda genç insanımızın varlığı, bakanlığımızın faaliyet ve ilgi alanının ağırlık merkezini teşkil ediyor. Eskişehir'i daha iyi noktalara taşımak için çalışıyoruz. Genç nüfus potansiyelinden daha fazla sayıda milli sporcu nasıl çıkarabiliriz, buna yönelik çalışmaları devam ettireceğiz. Eskişehir'de hem yerleşik gençlerin hem de üniversiteler yoluyla Eskişehir'de ikamet etmekte olan gençlerimizin sportif faaliyetlerle daha fazla buluşmasına yönelik önemli inisiyatifleri kullanabilme imkanı yakalayacağız" diye konuştu.

Ardından AK Parti İl Teşkilatı'nı ziyaret eden Kılıç, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın gözünün kulağının Eskişehir'de olduğunu vurgulayarak, ''Gerek adalet alanında gerek kara yolu, DSİ yatırımları ve toplu taşım-ulaşım yatırımlarında olsun, Eskişehir'e yönelik atılan ve atılmakta olan adımlar bizzat Başbakanımız tarafından takip edilmektedir. Ankara-İstanbul hızlı tren hattı olarak projelendirilen çalışma ilk etapta Eskişehir'e ulaştı ve şu an Eskişehir-İstanbul olarak ikinci etap çalışmalarına devam ediliyor. Hükümetin en önemli adımlarından biri olan duble yol projeleri, bildiğiniz gibi Türkiye'nin birçok ilinde uygulandı ancak önceliklerden biri Ankara-Eskişehir-Bursa istikametinde, yine Eskişehir'i merkez alan bu bölgeye verildi" dedi.



Editör: TE Bilişim