Egeli hayvan severlerin büyük ilgi gösterdiği Pet İzmir 2019, İzmir Evcil Hayvan, Ürün, Malzeme ve Aksesuar Tedarikçileri Fuarı 21 Mart’ta başladı. Pet sektörünün seçkin 72 firma ve 100’ün üzerinde markası bu etkinliğe katıldı. Bayraklı Tepekule Kongre Merkezindeki organizasyon ticari kaygılardan uzak sıcak bir atmosferde gerçekleşiyor. Saat 11.00’den 20.00’ye kadar hayvan severler Pet İzmir’i ziyaret edebiliyor.

KEYİFLİ GÖSTERİLER VAR

Geçmiş yıllara göre çocukların ve çocuklu ailelerin bu sene Pet İzmir’e olan ilgisi daha yüksek. Ana okulları ve ilk okul öğrencileri öğretmenleriyle birlikte fuarı ziyaret ediyor. Çocuklar düzenlenen gösterilerden büyük keyif alıyor. Türkiye’nin beğenerek izlediği televizyon show programı Yetenek Sizsiniz’de ünlenen Tarçın ve Müdür’ün gösterisi çocukların hayvan sevgisini attırıyor. İtaat, Koruma, Çeviklik ve Kurtarma Gösterisini izlemeye gelen çocuklar etkinliğe dahil oluyor. Bazı çocuklar eğitimli köpekleri verdikleri konutlarla yönlendiriyor. Bazı çocuklar onlarla frizbi oynuyor. Basit matematik problemlerini çözen köpekleri görenler şaşkına dönüyor.

Türkiye’nin En Büyük Kadın Girişimcilik Yarışmasında Ödüller Sahiplerini Buldu Türkiye’nin En Büyük Kadın Girişimcilik Yarışmasında Ödüller Sahiplerini Buldu

ÜCRETSİZ MAMA DAĞITILACAK

Hafta sonunda gerçekleşecek Uluslararası Kedi Güzellik Yarışması kedi severleri buluşturacak. FCİ 7. Köpek Özel Grup Yarışmaları düzenlenecek. Yine hafta sonunda ücretsiz kedi ve köpek mamaları dağıtılacak. Bazı firmalar indirim yapacak bazıları ise promosyonlar verecek.

Evcil Hayvan dostlarının Ege Zirvesi Bayraklı Tepekule Kongre Merkezinde 4 gün sürecek. Organizasyon her gün 11.00-20.00 saatlerinde ziyaret edilebilecek. 24 Mart 2019 akşamı tamamlanacak organizasyonu yaklaşık 20 bin kişi ziyaret edecek.

Editör: TE Bilişim