Konak’ta İşçiye Ek Destek Konak’ta İşçiye Ek Destek
65 kursiyerin ortak çalışmalarının yer aldığı ‘Yeşilin Çığlığı’ konulu resim sergisinin açılışına; resim öğretmeni Mehlika Korol, kursiyerler, yakınları ve sanatseverler katıldı. Gezi Parkı’nda yaşananlardan yola çıkılarak oluşturulan ve yeşili konu alan sergiyi izleyen İzmirliler gündeme destek olan kursiyerleri takdir etti. ‘Yeşilin Çığlığı’ ismiyle sanatseverlerle buluşan sergi büyük beğeni topladı. 
Resim öğretmeni Mehlika Korol, Gezi Parkı olaylarından yola çıkarak serginin adını ‘Yeşilin Çığlığı’ koyduklarını söyledi. Korol, “Gezi Parkı’ndaki arkadaşlarımız gibi yeşille yaşamak istiyoruz. Bu konuda biz de sesimizi yaptığımız resimlerle duyurmak istedik. Son günlerde yaşanan olaylardan etkilenerek yıl boyunca yapılan resimlerimizi sergilemek yerine konseptimizi değiştirdik ve kısa sürede bu sergiyi hazırladık. İlk kez aynı konu üzerine çalışan kursiyerlerimizin sergisini sanatseverlerle paylaşmaktan mutluyuz” dedi.
Korol, her zaman sanatın ve sanatçının yanında olan Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan’a da kapılarını sonuna kadar kendilerine açtığı için teşekkür etti.



Editör: TE Bilişim