Megastar Tarkan ve Ceza İle Unutulmaz Bir Fanta Fest Sizi Bekliyor Megastar Tarkan ve Ceza İle Unutulmaz Bir Fanta Fest Sizi Bekliyor
İstanbul'da yürütülen bir soruşturma nedeniyle gözaltına alınan avukat ve yazar Gültekin Avcı'nın, 61. Hükümeti yıkmak amacıyla yakalama kararı çıktığı öğrenildi. 
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi Müdürlüğü ekiplerince Avukat ve köşe yazarı Gültekin Avcı, polis ekiplerince İzmir'de gözaltına alındı. Hastanede sağlık raporuna götürülen Avcı daha sonra Çankaya’da bulunan İzmir Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne getirildi.

''61. Hükümeti yıkmak amacıyla Kudüs Ordusu Terör Örgütü isimli kurgusal bir terör örgütünü; çok sayıda siyasetçi bürokrat, akademisyen, üst düzey devlet görevlileriyle irtibatlandırmak suretiyle, usulsüz soruşturma açarak, 61. Hükümeti görevini yapamaz hale getirmeyi amaçlayan FETÖ terör örgütü lideri Fethullah Gülen'in talimatlarını, örgüt üyelerine ulaştırdığı ve örgütün kurgusu doğrultusunda kamuoyu oluşturduğu tespit edilen Gültekin Avcı hakkında yakalama kararı çıktığı ileri sürüldü.
Öte yandan gözaltında olan Gültekin Avcı’nın İzmir’den saat 18.00 uçağıyla İstanbul’a götürüleceği öğrenildi.

 
Editör: TE Bilişim