Yeşim Veryeri Misey Markası ile İlk Defilesini Yaptı Yeşim Veryeri Misey Markası ile İlk Defilesini Yaptı
Geçen yıl temmuz ayında PKK'lı teröristlerin Diyarbakır'daki saldırısında şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Gökhan Yıldırım ile Jandarma Uzman Çavuş Mustafa Güney'in cenaze törenine katılan devlet büyüklerine hakaret ederek taşkınlık yaptığı öne sürülen şahıslar hakkında Adana Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianame kabul edilerek, Adana 4. Sulh Ceza Mahkemesi'nde, "kamu görevlisine görevinden dolayı hakaret" suçlamasıyla dava açıldı.
A.Ş., G.K., V.B., M.T., G.Ç., M.O., H.G.Ş. hakkında Adana 4. Sulh Ceza Mahkemesi'nde açılan davanın ilk duruşması bugün yapıldı. Duruşmada sanıklardan 4'ü ve Ömer Çelik'in avukatı da hazır bulundu. Sanıklar suçlamaları kabul etmezken, duruşma ertelendi.
11 Temmuz 2011 tarihinde Lice'de çıkan çatışmada şehit düşen uzman çavuş Gökhan Yıldırım ve Mustafa Güneyli'nin Sabancı Merkez Camii'nde kılınan cenaze namazı sırasında bir grubun; Başbakan Erdoğan, hükümet ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Ömer Çelik'i hedef alan hakaretlerde bulunduğu öne sürülmüştü. Aynı grup, dönemin Adana Valisi İlhan Atış'ın da aralarında bulunduğu makam aracına saldırı düzenlemişti.


Editör: TE Bilişim