Sanatçı Settar Tanrıöğen'in Komplikasyon Riski Ortadan Kalktı Sanatçı Settar Tanrıöğen'in Komplikasyon Riski Ortadan Kalktı
OGS'si olan vatandaşın HGS'sini evine teslim edeceklerini ifade eden Yıldırım, “OGS’sini HGS ile değiştirmek isteyenler PTT’de ücretsiz yaptıracak” dedi.
Bakan Yıldırım, cuma namazını Fatih’te bulunan Cerrahpaşa Camii'nde kıldı. Yıldırım cami çıkışında, otoyol ve köprülerdeki gişelerin dönüştürülmesine ilişkin merak edilen sorulara yanıt verdi. İHA muhabirine değerlendirmelerde bulunan Bakan Yıldırım, “Biliyorsunuz önceden kartlı geçiş sistemi vardı diye gişelerde beklemeler oluyordu. Trafik yavaşlıyordu. O kalktı şimdi, hızlı geçiş sitemi HGS var ve OGS var. Şimdi zaman içerisinde bunu birleştireceğiz” dedi.

Vatandaşlara HGS’yi öneren Bakan Yıldırım, “Birleştirince ne olacak HGS’si olan OGS’ den geçecek veya tersi olacak. Ama ondan daha nemlisi biz HGS’yi öneriyoruz vatandaşlara. OGS’sini HGS ile değiştirmek isteyenler PTT onu ücretsiz yapacak. Bankaya oraya buraya gitmeye gerek kalmayacak. Duyurusunu yaptık, çalışmalara başlıyoruz” diye konuştu.

Cuma namazın ardından cami çıkışında Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir ile birlikte vatandaşlarla tek tek tokalaşan Bakan Yıldırım, daha sonra makam aracına binerek buradan ayrıldı. Yıldırım, camii çıkışında kendisinden yardım isteyen ve gözlerinden rahatsız olan bir vatandaşa da korumaları vasıtasıyla yardım sözü verdi.
Editör: TE Bilişim