O cinayetin katili ’Profesör' çıktı O cinayetin katili ’Profesör' çıktı
Konya'nın Kulu ilçesinde hırsızlar, dinlenme tesislerinde mola veren gurbetçinin park halindeki minibüsünün sürgülü camını kırıp, valizleri alarak kayıplara karıştı.
Edinilen bilgiye göre, çalıştıkları Fransa’dan memleketleri Gaziantep'e gitmek için ailesiyle birlikte yabancı plakalı minibüsüyle yola çıkan Ahmet Çelik, mola vererek araçlarını bir dinlenme tesisine park etti. Tesislerde ihtiyaçlarını karşıladıktan sonra tekrar yola çıkmak için araçlarının yanına gelen Çelik, minibüsün sürgülü camının kırılarak yerinden söküldüğünü fark etti. Cep telefonları ve eşyalarının içinde bulunduğu valizlerin yerinde olmadığını gören Ahmet Çelik, polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, yaptıkları incelemenin ardından şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Bulgaristan’da korktukları için Türkiye’ye kadar dinlenmeden geldiklerini ifade eden Ahmet Çelik, "Anavatanımızda beş on dakika içinde soyulduk" dedi. Gurbetçi aile, ifadelerinin alınması için polis merkezine götürüldü.

İlçede yaşanan araçtan hırsızlık olayları için polis ve jandarma ekipleri, sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Editör: TE Bilişim