Konak’ta İşçiye Ek Destek Konak’ta İşçiye Ek Destek
Park, 1971-72 sezonunda Avrupa Fuar Şehirleri Kupası’nda yarı finale kadar yükselen ilk Türk takımı olan efsane Göztepe kadrosunun yer aldığı dev büste de ev sahipliği yapıyor.
Konak Belediyesi, Güzelyalı Fuat Göztepe Parkı’nı tamamen yenileyerek daha modern ve yeni yüzüyle halkın hizmetine açıyor. Çocuk oyun alanıyla, dinlenme alanlarıyla yıllardır 7’den 70’e bölge halkının ihtiyacına cevap veren park, Konak Belediyesi’nin yeniden projelendirmesiyle kısa sürede yepyeni bir görünüme kavuştu. 28 Haziran saat 21.00’de Göztepe Levent Heykeli önünde Bengü konseri ile yapılacak olan açılışta sihirbaz, kukla, ritim atölyesi ve mini konser de vatandaşların ilgi odağı olacak.Park, aynı zamanda 1971-72 sezonunda Avrupa Fuar Şehirleri Kupası’nda yarı finale kadar yükselen ilk Türk takımı olan efsane Göztepe kadrosunun yer aldığı dev büste de ev sahipliği yapacak.
Göreve geldiği günden itibaren katılımcı bir anlayış çerçevesinde hizmet ettiğini vurgulayan Konak Belediye Başkanı Dr.Hakan Tartan, herhangi bir çevre düzenlemesini yapmadan önce, proje halindeyken halka götürdüklerini ve vatandaşların görüşleri doğrultusunda planlara yön verdiklerini dile getirdi. Tartan, emekliler, gençler, aileler, çocuklar gibi toplumu oluşturan hemen her kesimden vatandaşın görüşlerine başvurarak projeyi şekillendirdiklerini belirtti.
8 ayda tamamlanan Fuat Göztepe Parkı yenilenen haliyle vatandaşların keyifle kullanacağı, hem dinleneceği hem eğleneceği hem de spor yapabileceği bir mekan haline geldi. Örnek bir proje olduğunu belirten Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, bölge halkına uzun yıllar kullanabileceği bir park hediye etmekten mutlu olduklarını söyledi.

Editör: TE Bilişim