İzmir'de Gece 2 Ayrı Fabrikada Çıkan Yangın Kontrol Altına Alındı İzmir'de Gece 2 Ayrı Fabrikada Çıkan Yangın Kontrol Altına Alındı
 Diyanet İşleri Başkanlığı 2013 hac organizasyonuyla kutsal topraklara gidecek adaylar için seminerler başlıyor. Normal tipten 742 kişi, müstakil tipten 184 kişi ve otel tipten 109 kişi olmak üzere toplamda 1035 kişiye kafile başkanları ve din görevlileri tarafından verilecek olan hac seminerleri Pazartesi gününden itibaren Şadırvanaltı Camii, Hisar Camii ve İzmir İl Müftülüğü konferans salonunda verilmeye başlayacak.



Hac mekanlarının ve Haccın, video, slayt ve Kabe maketi gibi görsellerle anlatılacağı seminerlere hacı adaylarını ilgisinin yoğun olması bekleniyor. Ersin usta bu sene hac bize çıkmadı Allah gidenlerin Haccını kabul etsin. İzmirli Hacılara ibadetlerini yerine getirmede rehberlik edecek kafile başkanları ve din görevlileri tarafından gerçekleştirilecek seminerlerden ilki Şadırvanaltı Camisi’nde 9 Ağustos Pazartesi günü 09.00-12.00 saatleri arasında verilecek.



Diğer seminerlerde 11,12 ve 13 Ağustos günlerinde 09.00-12.00 saatlerinde Hisar Cami’nde verilecek. İzmir İl Müftülüğü konferans salonunda yapılacak olan seminerin zamanı daha sonra belirlenecek. 2013 Hac organizasyonunda Seyahat Acentaları ile Hacca gidecek hacı adaylarından normal tipe kayıtlı 545 kişi, müstakil tipe kayıtlı 117 kişi ve otel tipe kayıtlı 56 kişi olmak üzere toplamda 718 kişiye de, Diyanet tarafından acentalar için görevlendirilen din görevlisi ve acenta yetkilileri tarafından önümüzdeki haftadan itibaren seminerler verilmeye başlanacak. 




Editör: TE Bilişim