Harry Potter hayranlarını gizem ve macera dolu bir deneyimle buluşturmaya hazırlanan dünya genelindeki dördüncü “Wizarding World” mağazası, 16 Aralık’ta milyon euro’luk bir yatırımla Sihir Dükkanı firması tarafından İstanbul’da açılıyor. Mağaza, Avrupa’nın olduğu kadar Ortadoğu, Balkanlar ve yakın coğrafyalardaki tüm Harry Potter hayranları için de çekim merkezi olacak. 

Yazar J.K. Rowling'in yaratıcılığıyla dünya çapında popülerlik kazanan, kült bir fenomen haline gelen Harry Potter serisi; kitapları ve filmleriyle yediden yetmişe herkesi peşinden sürüklemeye devam ediyor. 

Nihan Akın Memleketini Çoşturdu Karadeniz'de Müzik Fırtınası Esti Nihan Akın Memleketini Çoşturdu Karadeniz'de Müzik Fırtınası Esti

16 Aralık'tan itibaren Harry Potter hayranlarını farklı ve özel bir deneyimle buluşturacak dünyadaki sınırlı sayıdaki 'Wizarding World' mağazasından biri de Türkiye'de açılacak.  

Bu benzersiz ve ilklerle dolu mağaza, Harry Potter hayranlarına eşsiz bir atmosferde, yerel ve global ortakların ürünlerini de çatısı altında toplayarak alışveriş ve farklı bir deneyim imkanı sunmaya hazırlanıyor. 

Türkiye’deki hem ilk lisanslı Harry Potter partneri hem de Warner Bros. Discovery ailesinin yaklaşık dört yıldır hem üreticisi hem de perakende partneri olan Sihir Dükkanı, bu mağazayla bir ilke daha imza atmış olacak. 

Mall of İstanbul’da, 200 metrekarelik geniş bir alanda hizmet verecek olan “Wizarding World Shop by Sihir Dükkanı”, Harry Potter ve Fantastik Canavarlar serilerine ait 1500’e yakın zengin ürün yelpazesine sahip. Milyon euro’luk bir yatırımla açılan bu benzersiz mağaza, Türkiye ve yakın coğrafyadaki Harry Potter hayranlarına öncülük ederek amiral gemisi olarak öne çıkacak. 

İç tasarımı Harry Potter evreninin etkileyici atmosferini yansıtırken duvarlarda serinin sahnelerinden alıntılar, vitrinlerde ikonik karakterlerin figürleri ve her köşede benzersiz detaylar bulunuyor. 

Her gün 10.00-22.00 saatleri arasında açık olacak mağazada “Asa Seçimi”, “Seçmen Şapka ile Hogwards Binası’nı Bulma”, “Görünmezlik Pelerinini Deneme”, “9 ¾ Peronunda Fotoğraf Çekme” gibi başka yerde olmayan özel imkanlar ziyaretçileri bekliyor. 

Açılış gününe özel etkinlikler, hediyeler

Harry Potter hayranlarını; karakterlere ait giyim ürünlerinden, lüks koleksiyonluk parçalara, ev dekorasyonundan oyuncaklara, figürlere kadar geniş bir ürün yelpazesiyle buluşturacak olan “Wizarding World Shop by Sihir Dükkanı” mağazasının açılış gününe özel etkinlikleri, sürpriz hediyeleri, Harry Potter temalı ikramları ise ziyaretçiler için unutulmaz bir gün vadediyor.

Editör: Ajans Ekip