Bayraklı’da 4 yılda 42 bin 500 kişi sporla buluştu.. Bayraklı’da 4 yılda 42 bin 500 kişi sporla buluştu..
Başkan Karabağ’a ödülünü TBMM başkanlık divan üyesi Fehmi Kürkçü takdim etti.
Siyaset, bürokrasi, sivil toplum örgütleri, çalışma hayatı ve medya dünyasına yönelik haberleri ile Türkiye’de gündem oluşturan Time Dergisi’nin 11. Ödül Töreni Ankara’da gerçekleştirildi.

Geleneksel hale getirilen ödül töreni için okurlara gönderilen elektronik posta, mektup ve anketlerle yılın devlet adamı, siyasetçisi, milletvekilleri, belediye başkanları, iş adamları, gazetecileri ve televizyon muhabirleri belirlendi.

Bu kapsamda birçok belediye başkanı arasında yaptığı çalışmalar, projeleri ve başarısıyla ön plana çıkan Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ yılın Belediye Başkanı ünvanına layık görüldü. Ödülünü TBMM başkanlık divan üyesi Fehmi Kürkçü’nün elinden alan Karabağ, emeği geçenlere teşekkür etti.

Time Dergisi Haber Koordinatörü Mine Dinçer ise, “Her yıl geleneksel hale getirdiğimiz ödül töreninde Türkiye’ye hizmet edenleri ödüllendirmek istedik.

İlerleyen yıllarda da bu törenleri sürdürmek istiyoruz” dedi. Törende yılın devlet adamı, siyasetçisi, Bakanı, Milletvekili, bürokratları, iş adamları, gazetecilerine de ödülleri takdim edildi.
Editör: TE Bilişim