Menemen'in Şahin Başkanı'na CHP'den çiçekli teşekkür Menemen'in Şahin Başkanı'na CHP'den çiçekli teşekkür
Olay, İzmir'in Menemen İlçesine bağlı Hasanlar köyünde geçen günlerde meydana geldi. Köprüden karşıya geçmek isteyen aynı aileden 4 kişinin bulunduğu traktör yağmurdan dolayı yükselen demir köprüden geçerken bir anda sulara gömüldü. Traktörde bulunan anne, baba ve dede yüzerek kurtulurken, Hasan Kazak sulara kapıldı.

Bunun üzerine jandarma, Sahil Güvenlik Komutanlığı, İzmir Emniyeti Deniz Şube Müdürlüğü arama çalışmalarını sürdürdü. Balık adamlar, nehir sularında kaybolan Hasan Kazak'ı bulmak için zodyak botla çalışma yaptı. Kilometrelerce mesafede yapılan aramada genç adam bir türlü bulunamadı.

CESEDİNİ KOMŞUSU BULDU

Hasanlar köyünde yaşayan Cemil Kahya, "Kahvede boş oturmak yerine Hasan'ı arayacağım" düşüncesiyle yola çıktı.Gediz Nehrine giden Kahya, nehir kenarındaki çalı diplerine bakmaya başladı.Uzun bir arayıştan sonra Haykıran köyü yakınlarındaki Kurbağalı Dere mevkiinde komşusunun oğlu Hasan Kazak'ın bir dala takılmış cesedini buldu.

Hasan’ı bulduğunu jandarmaya bildiren Kahya, olay yerine gelen jandarma ile köylülerle birlikte cesedi nehirden çıkarttı.Haberi alan acılı Kazak ailesi, olay yerine geldi. Evlatlarının cansız bedenini gören talihsiz aile sinir krizi geçirdi. Hasan Kazak'ın cesedi olay yerindeki incelemenin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Editör: TE Bilişim