Hanımların duygulandıran teşekkürü Hanımların duygulandıran teşekkürü
 Ardından, sollamaya çalıştığı diğer aracı önüne alarak, anayola çıkmaya hazırlanan başka bir kamyona çarptı. 
Kaza, önceki gün Torbalı-Bayındır karayolu Fetrek Çayı köprüsü yakınlarında, saat 16.00 sıralarında meydana geldi. Osman T., idaresindeki 35 Z 5647 plakalı aracı ile Bayındır yönüne seyir halindeyken, Fetrek Çayı köprüsünü geçtikten sonra önündeki 2 aracı birden sollamaya çalıştı. 



Hatalı sollama yapan sürücünün önüne, karşı şeritten gelen bir kamyon çıktı. Bu kamyona çarpmamak için kendi şeridine tekrar girmek isteyen sürücü, önce sollamaya çalıştığı Ahmet Sütlügül yönetimindeki 35 V 7329 plakalı araca, ardından sollamaya çalıştığı Yusuf Çakar idaresindeki 35 TEZ 75 plakalı araca çarptı. Çakar'ın kullandığı otomobili önüne alarak ilerleyen ve aşırı süratli olduğu öne sürülen Osman T.'nin aracı, tali yoldan anayola çıkmak için bekleyen Veyis Aslan yönetimindeki kamyona da çarptı. Arada kalan Yusuf Çakar’ın kullandığı aracın adeta pestili çıkarken, kardeşi Yunus Çakar ile araç içinde sıkıştı.
Bölgeye gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle sıkıştıkları yerden kurtarılan kardeşler, ambulansla Torbalı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Editör: TE Bilişim