Yılan soktu bu hale geldi Yılan soktu bu hale geldi
 Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde gece pompalı tüfekle vurularak öldürülen aynı aileden 5 kişinin kız kaçırma meselesi yüzünden öldürüldüğü ortaya çıktı.


Gece evine geldiğinde kızının sevdiği gençle kaçtığını öğrenen Hüseyin G., saat 02.00 sıralarında daha önce kızını istemeye gelen Harbelioğlu ailesinin yaşadığı Mimar Sinan Mahallesi Hürriyet Caddesi'ndeki evlerine gitti. Ev sahibi Nuri Harbelioğlu ile tartışmaya başlayan Hüseyin G., yanında getirdiği pompalı tüfekle ateş açtı. Nuri Harbelioğlu'nu öldüren Hüseyin G., daha sonra evde bulunanlara rastgele ateş açmaya başladı. Zanlı pompalı tüfeği olay yerinde bırakarak kaçtı. Silahlı baskında Nuri, eşi Songül, çocukları Sedat ve Sinan Harbelioğlu olay yerinde, yaralanan Gizem Harbelioğlu ise kaldırıldığı Antakya Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Hayatını kaybeden Nuri Harbelioğlu ile cinayet zanlısı Hüseyin G'nin arkadaş olduğu ortaya çıktı. Nuri Harbelioğlu'nun birkaç gün önce bacanağının oğlu Özkan için Hüseyin G'nin evine giderek kızını istediği, ancak Hüseyin G. bu isteğe olumlu cevap vermeyince Özkan adlı kişinin dün kızla birlikte kaçtığı öğrenildi. Hüseyin G'nin kızının kaçmasından arkadaşı Nuri Harbelioğlu'nu sorumlu tuttuğu öğrenildi.

Cinayetten sonra kaçan Hüseyin G'nin yakalanması için çalışma başlatıldı. Olayda yaralanan Uğur Harbelioğlu'nun ise Antakya MKÜ Araştırma Hastanesi'ndeki tedavisi sürüyor.

İzmir haber

Editör: TE Bilişim