Düğün dönüşü feci kaza, 5 ölü Düğün dönüşü feci kaza, 5 ölü
Çok sayıda polis ekibi ile itfaiye ekibi ve sağlık ekiplerinin yönlendirildiği olayda zemin katındaki dükkanın terasına çıkan şahıs, çevreye ve polislere tehditler savurdu.
Olay esnasında tüp alarak çevreye ve polislere tehditler savuran şahısın elinden bir süre sonra tüp alınarak kaldırıma konuldu.

Polislerin ikna etmeye çalıştığı şahıs, oturduğu teras katı penceresinin önünde “Ben dünyaya meydan okuyorum” diyerek tekbir getirdi. Ardından ise “Hepinizin pimini çekeceğim” dedi.
Teras katın pencere camını kırarak çevreye fırlatan şahıs, “Şimdi benim ne olduğumu ortaya dökeceğim. Ya tövbe eder iman edersiniz, yada göme gidersiniz” dedi.

Şüpheli şahıs, bir süre sonra pencereden teras katına girip, içerdeki malzemeleri yola atmaya başladı. Şüpheli pencereden içeri girince, polislerde içeri girmeye çalıştı. Ancak şüpheli şahıs, malzemeleri polislerin üzerine atmaya başlayınca polisler geri çekildi.

Teras kattan dükkana inen şüpheli, bir süre sonda eline cam parçası alarak yolda yürümeye başladı. Arkasından gelen bir polis memurunun biber gazı sıkması esnasında şahıs, camla polise saldırdı. Polisi kolundan yaralayan şahıs, aynı polise ikinci kez saldırmak isterken, polis kendisini kenara atarak kurtuldu. Şahıs bu kez istikametini değiştirerek kaçmaya başladı.

Sıkılan gazın etkisi ile yere yıkılan şahısın elindeki cam alınmaya çalışılırken, bazı yakınları şüpheliye vurulduğunu sandı, ancak polisler çevredekilerini “Kendisine zarar vermesin diye kelepçe takılıyor” diyerek ikna etmeye çalıştı
.
Kelepçelenerek polis ekibine getirilen şüpheli, burada üst araması yapılarak araca kondu.Yaralı polisin sağ kolundan hafif şekilde yara aldığı belirtildi.Sıkılan biber gazından etkilenen polis memurlarına ise meslektaşları yardımcı olmaya çalıştı.Şüpheli şahısın psikolojik rahatsızlığı bulunduğu öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İzmir Haberleri

Editör: TE Bilişim