Grup Kehribar Yeni Şarkısı ''Zeytin Dalı''nı Yayınladı Grup Kehribar Yeni Şarkısı ''Zeytin Dalı''nı Yayınladı
Atatürk Bulvarı Olin Kavşağında meydana geldi. Kent merkezi istikametine giden 22 NC 130 plakalı otomobilin sürücüsü, aşırı hız nedeniyle virajı alamayınca direksiyon hakimiyetini kaybetti ve orta refüjü aşıp karşı şeritten gelen Volkan İnal idaresindeki 06 VS 709 plakalı otomobilin üzerine düştü. Kaza sonrası Behçet Kervankıran, hurda yığını halindeki ters dönen otomobilinin içinde sıkıştı. Kazayı görenler ise hemen polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede gelen ekipler
Kervankıran'ı kurtarmak için seferber oldu. Hafif yaralanan diğer otomobilin sürücüsü Volkan İnal ise ambulansla Trakya Üniversitesi Edirne Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.
Kazayı duyan çok sayıda vatandaş ise evlerinden çıktı veya otomobillerini yol kenarına park ederek ekiplere yardıma koştu. Ekipler ise sıkışan sürücüyü 20 dakika süren çalışma sonrası kurtardı ve ambulansla aynı hastaneye kaldırıldı. Volkan İnal'ın sağlık durumunun iyi olduğu, Behçet Kervankıran'ın ise vücudunda kırıklar olduğu belirtildi. Soruşturma sürüyor.


Editör: TE Bilişim