Foça'da Opera Akşamı Foça'da Opera Akşamı
Foça Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe, Kaymakam Adem Arslan, Belediye Başkan Vekili Özgür Ulu, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İzmir İl Müdürü Zekeriya Ertaş, Necla Ana Huzurevi yöneticileri ve vatandaşlar katıldı.
Gecede, en güzel şarkılarını Foçalılar için seslendiren Huzurevi Korosu, Foça Belediyesi Türk Sanat Müziği Koro Şefi Ergin Kayran yönetiminde çıktığı konserde, müzikseverlere keyifli bir gece yaşattı. Bu yıl ilk kez konser veren huzurevi sakinleri, başarılı performanslarıyla usta sanatçıları aratmadı. Seslendirdikleri şarkılarla Foçalıların gönüllerini fetheden Huzur Evi sakinleri başarılı performanslarıyla dinleyicilerden bol bol alkış topladı. Konser salonunu dolduran dinleyiciler, seslendirilen parçalara hep bir ağızdan eşlik etti. Foçalılara muhteşem bir müzik ziyafeti sunan koronun verdiği keyifli konser sonunda dinleyiciler, sanatçıları alkışlarıyla ödüllendirdi.
Konser bitiminde sahneye gelen Kaymakam Adem Arslan,“Dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarına taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımız olan yaşlılarımıza bu keyifli konser için teşekkür ederim” dedi. Kaymakam Arslan, çiçek vererek sanatçıları tebrik etti.
Editör: TE Bilişim