31 adet takı ve ev eşyası ele geçirildi 31 adet takı ve ev eşyası ele geçirildi
 Geçtiğimiz Şubat ayında çıkan bir kavgada başına aldığı sopa darbesiyle kafatassısı parçalanan Abdulnasir Şenol Iğdır Devlet Hastanesinde yapılan başarılı bir operasyonla yeniden hayata döndürüldü. Yaklaşık 6 aylık bir bekleyişin ardından kafatası kırık olan Şenol, Iğdır Devlet Hastanesinde gerçekleştirilen ikinci bir operasyonla başına takılan platin ile sağlığına kavuştu. 
Operasyonu gerçekleştiren Beyin ve Sinir Cerrahi Uzmanı Dr. Tekin Tazegül, büyük devlet ve üniversite hastanelerinde yapılan bu tür operasyonu Türkiye’nin en doğusu olan Iğdır Devlet Hastanesinde gerçekleştirildiklerini söyledi. Artık Iğdır Devlet Hastanesinde de bu tür operasyonları yapacakları imkanlara sahip olduklarını anlatan Uzmanı Dr. Tazegül, hastasının yaklaşık 6 ay önce kafası kemiğinin kırık bir vaka olarak kendilerine geldiğini, yapılan ilk müdahalenin ardından bir süre yoğun bakımda kaldıktan sonra iyileştiğini söyledi. Dr. Tazegül, son olarak yaptıkları ameliyat ile hastanın kafatassısında kemik olmayan bölgelere, titanyum mesh ve metil metaknilat kullanılarak tekrar kemik ve defekt yapılarak kapatıldığının ifade etti. Dr. Tazegül, Iğdır’da böylesi operasyonların yapabilme mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. 
Kardeşini Ankara ve İstanbul’da birkaç hastane dolaştırdıktan sonra tekrar Iğdır’a gelerek ameliyat ettiğini anlatan Abdulnasir Şenol’un ağabeyi Hamdi Şenol, “Daha önce büyük şehirlerdeki hastanelere kırılan kafatasının yerine platin takılması için götürdük. Fakat ameliyatı yapmadılar. Bize, ‘İlk müdahale nerede yapılmışsa orada ameliyat ettirin’ dediler. Sonra biz de Iğdır’a getirerek burada ameliyat ettirdik. Sizinde gördüğünüz gibi kardeşimi durumu iyi “ şeklinde konuştu.



İzmir Haber

Editör: TE Bilişim