Antalya'da deprem! Antalya'da deprem!
 Kaza, saat 16.00 sıralarında Antalya-Alanya karayolu Gebiz kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Gebiz kavşağından yola çıkan Kadir Usta idaresindeki 07 YKU 03 plakalı kum yüklü tır, Antalya'dan Alanya istikametine gitmekte olan ve sürücüsünün ismi tespit edilemeyen çimento yüklü 15 PS 568 plakalı tırla çarpıştı. İçinde bir hakim ile üç adli personelin bulunduğu Hüseyin Akcan idaresindeki 07 LVF 43 plakalı minibüs, alev alan tırlara çarparak durabildi. Çarpmanın etkisiyle alev alan minibüste bulunan, Serik Adliyesi'nde görevli hakim Zafer Er ve beraberindeki üç adli personel kazadan yara almadan kurtuldu. Kazada tır sürücüsü Kadir Usta ile ismi tespit edilemeyen diğer tırın sürücüsü yaralandı. Yaralılar Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.
Görgü tanığı İsmail Akın, fabrikada çalışırken bir anda duydukları sesle dışarı çıktılarını belirterek, "Bir anda dumanları gördük, ortada. Minibüs alev topla dönmeden içindeki birkaç kişi kendini dışarı attı. 30 saniye daha geç kalsalardı kurtulmaları imkansızdı" dedi.
İtfaiye ekiplerinin hemen müdahale ettiği ve alevlerin söndürüldüğü kaza sebebiyle yaklaşık 45 dakika araç trafiğine kapanan karayolunda trafik tek şeritten verilmeye başladı.


Editör: TE Bilişim