13. Alaçatı Ot Festivali Coşkusu Edis ile Zirveye Çıktı 13. Alaçatı Ot Festivali Coşkusu Edis ile Zirveye Çıktı
 Göztepe Kulübü’nün yeni başkanı Hüseyin Altınbaş, Karşıyaka Spor Kulübü’nün yeni başkanı Fatih Diniz’i ziyaret etti. 
 Karşıyaka Spor Kulübü binasında gerçeklen ziyarette konuşan Göztepe Kulübü Başkanı Hüseyin Altınbaş, İzmir’in futbolda başarıya ulaşması için şehir olarak kenetlenilmesi gerektiğini belirterek, “İzmir’in futbolda kenetlenmesi lazım. Başarının şehir olarak yakalanacağı görüşünü savunuyorum. Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Fatih Diniz de benimle aynı düşüncede. İnşallah bundan sonra İzmir futbolunu bir yere getirmek için el ele verip mücadele edeceğiz. Bunun müjdesini İzmir halkına veriyorum. Diniz’i bir kere daha basın mensupları önünde tebrik ediyor, yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi.


  “İKİ YAKANIN DOSTLUĞU İZMİR FUTBOLU ADINA ÖNEMLİ”
 "İki kulübün dostluk içinde olması İzmir futbolu adına çok önemli" diyen Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Fatih Diniz, “İnşallah sayın başkanın yıllar sonra başlattığı bu dostluk esintisi devam eder ve iki yaka sık sık bir araya gelir. İki yakanın dostluğu İzmir futbolu adına çok önemli. İzmir futbolunun gelişmesi açısından güzel temaslar bunlar. İnşallah bu dostluk çığ gibi büyüyerek gider ve İzmir futbolunu hep birlikte kalkındırırız” ifadelerini kullandı.

  “REKABET SADECE SAHADA OLMALI”
 Rekabetin sadece sahada olması gerektiğini belirten Diniz, “Bende sayın başkana yeni görevinde başarılar diliyorum. İki kulübün arzusu da Spor Toto Süper Lig’dir. İnşallah Göztepe’de hak ettiği yerlere yeniden yükselir. Rekabet ise sahada olmalı. Hiçbir zaman başka bir şeye dönüşmemeli. Oyuncu alışverişi ise profesyonel hayatın var bunlar olmalı. Avrupa’da nasıl Barcelona ile Real Madrid arasında oyuncu alış verişi oluyorsa Göztepe ile Karşıyaka arasında da olabilir. Bu sene iki farklı liglerde mücadele edeceğiz. Tekrar Spor Toto Süper Lig’de bir araya gelerek 80 bin taraftar rekorunu orada kırarız” diye konuştu.
Ziyarette iki kulübün başkanı birbirlerine isimleri yazılı formalar hediye ederek yeni sezon öncesi başarılar diledi.
Editör: TE Bilişim