Çeşme'de 600 Bin TL'ye Kiralık Villa İlanı Şok Etti Çeşme'de 600 Bin TL'ye Kiralık Villa İlanı Şok Etti
 30 Temmuz’da Asay Şube Müdürlüğü’ne gelen A.S. adlı kadın, gazeteye verdiği “temizlik işi arıyorum” ilanı sonrası buluştuğu 2 kişinin kendisini Tuzla'da ormanlık bir  alana götürdüğünü bildirip, şikayetçi oldu.
 İhbar üzerine inceleme başlatıldı.Biri Tuzla’da, 6′sı Kocaeli’de olmak üzere 7 kadının daha tecavüz ve gasp iddiasında bulunduğunu belirlendi ve çevredeki tüm güvenlik kameralarını incelemeye alan polis, mağdurlarla da görüştü.
  Kadınların ifadesinde aynı kişilerin eşkalini verdiği öğrenildi. Bir benzin istasyonunun güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerle şüphelilerin kullandığı aracın plakası tespit edildi. Polis daha sonra şüphelilerin kimliklerini belirledi. Operasyon başlatan polis, 2 şüpheliden 5 çocuk babası M.K.’yi Tuzla’daki evine düzenlenen operasyonla gözaltına aldı. Diğer şüpheli R.D. ise polis tarafından aranıyor.
  
 Emniyette sorgulanan 53 yaşındaki M.K’nin suçunu itiraf ettiği öğrenildi. M.K.’nin gazetelere verilen “temizlik işi arıyorum” ilanlarının sahibi kadınlarla buluştuklarını daha sonra da araçlarına aldıkları kadınları ormanlık alana götürerek tecavüz ettiklerini söylediği belirtildi.
2 kadının İstanbul’da 6 kadının ise Gebze ve Kocaeli’ne götürülerek tecavüze uğradığı kaydedildi. M.K. gönderildiği Kartal’daki Anadolu Adalet Sarayı’nda tutuklanarak cezaevine gönderildi.Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Editör: TE Bilişim