13. Alaçatı Ot Festivali Coşkusu Edis ile Zirveye Çıktı 13. Alaçatı Ot Festivali Coşkusu Edis ile Zirveye Çıktı
Sabah saat 10.00’da kahvaltıyla başlayan etkinliğe, taraftarlar, altyapı sporcuları, dernek üye ve yöneticileri aileleriyle birlikte keyifli bir gün geçirdi. 
Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan’ın da eşlik ettiği gelenekselleşen 2. Uçurtma Şenliği renkli anlara sahne oldu. Çocuklarla birlikte uçurtma uçuran, voleybol oynayan Başkan Tartan, İzmirspor ve Taraftar Derneği yöneticilerine destek vermekten mutluluk duyduğunu dile getirdi. Spora her zaman destek verdiğini dile getiren Başkan Tartan, “Çocukların mutluluğu, güzel bir gün geçirmesi için düzenlenen Uçurtma Şenliği’ni düzenleyen İzmirspor Tarfatar Derneği’ni kutluyorum. Bu yıl 90. Yılını kutlayacak olan, İzmir’in köklü spor kulüpleri arasında yer alan İzmirspor’a da nice başarılı yıllar diliyorum” dedi.
ÇOCUKLARIN YÜZÜ GÜLSÜN DİYE
İzmirspor Taraftar Derneği Başkanı Lemi Ölçer etkinliğe katkıda bulananlara teşekkür ederek, daha çok profesyonel desteğe ihtiyaçları olduğunu kaydetti. Başkan Yardımcısı Erkin Baysal, geleneksel hale getirmeyi istedikleri ‘İzmirspor Uçurtma Şenliği’ni iki yıldır özveriyle gerçekleştirdiklerini söyledi. Baysal, “İzmirspor Taraftar Derneği olarak bu şenliği çocuklara armağan ediyoruz. Tek amacımız onları mutlu etmek, yüzlerini güldürmek. 90. Yılımıza çocuklarımızın yüzünü güldürerek girmek istedik” diye konuştu. Konak Belediyesi’nin de ikramlarla katkıda bulunduğu etkinlik, İzmirspor -Torbalıspor arasında yapılan hazırlık maçı ile son buldu.

Editör: TE Bilişim