Beratcan’ın katil zanlısı yakalandı Beratcan’ın katil zanlısı yakalandı
Edinilen bilgiye göre olay Kartalda bir ekmek fırınında meydana geldi. Fırınında işe başlayan sabıkalı hırsız akşam saatlerine kadar çalıştı. Paranı biriktiğini gören ve iş yeri sahibinin gelme saatine yakın planını uygulamaya koyan hırsız, çevreyi kontrol ettikten sonra kasada bulunan bütün parayı alarak kayıplara karıştı.
Geldiğinde kimseyi iş yerinde göremeyen fırın sahibi durumdan şüphelenerek önce kasaya ardından da güvenlik kameralarındaki görüntülere bakıyor. Soyulduğunu anlayan iş yeri sahibi durumu polise bildirerek şahıstan şikâyetçi oldu. Görüntü inceleyen polis, şahsı yakalama çalışmalarını başlatırken sabıkalı hırsızın kasadan parayı çalma anı ise iş yerinin güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.

Görüntülerde, çevreyi kontrol eden şahıs, kasayı açıyor. Daha sonra kasadan aldığı paraları güzelce istifleyen hırsız, paraları cebine koyarak hiçbir şey olmamış gibi fırından ayrılıyor. Durmadan habersiz fırına alış verişe gelen vatandaşlar ise bir süre bekledikten sonra fırından ayrılıyor.
Editör: TE Bilişim