Çeşme'de 600 Bin TL'ye Kiralık Villa İlanı Şok Etti Çeşme'de 600 Bin TL'ye Kiralık Villa İlanı Şok Etti
 İstanbul Barosu Başkanı Ümit Kocasakal, Ergenekon davasında verilen kararları değerlendirdi. Mahkeme kararını doğru bulmadığını söyleyen Kocasakal, “Ben buna hüküm diyemiyorum. Mahkeme Türk milleti adına karar verdiğini söyleyerek başladı. Türk milleti kararını çoktan verdi. Siz Türk milleti adına bir davayı saklayarak, kaçırarak karar veremezsiniz. Bu mahkeme başından itibarin hiçbir kurala uymadı. Adil bir yargılama yapılmadı. Adil olmayan bir yargılamadan adil bir sonuç çıkmaz. Bu bir yargılama falan değildir” dedi.

 Mahkemede birçok usulsüzlük olduğunu iddia eden Kocasakal, “Sabah kaç barikattan geçerek avukatlar içeri alınıyor. Saat 9 duruşmasına heyet 3.5 saat sonra geliyor. Hüküm açıklanırken jandarma her bir tarafı çeviriyor. Bunun usulde yeri var mı. Bu hüküm çoktan verilmiş zaten. Müzakere değerlendirme benim için bir şey ifade etmiyor. Bu karar Türk milleti adına verilmiş değil, ben böyle görmüyor ve kabul etmiyorum. Bu yargılama tarihe kara leke olarak geçmiştir. Bu kararı tarih bir şekilde değerlendirecektir” diye konuştu.

 Kocasakal, jandarmanın müdahalesini de eleştirerek, “Tarlalarda insan kovalıyordu jandarma. Ellerinde Türk bayrakları ile buraya gelen insanlara karşı akrep, TOMA ile müdahale ettiler. Tam bir kovalamaca. Böyle bir yargılama dünya tarihinde görülmüş müdür? Bu kadar hukuksuzluklarla dolu bir yargılamaya ancak böylesine hukuksuz bir son yakışırdı” ifadelerini kullandı.
Editör: TE Bilişim