Bayram Tatilinde Teknelerden Atık Toplamaya Devam Etti Bayram Tatilinde Teknelerden Atık Toplamaya Devam Etti
 Isparta'nın Yalvaç ilçesi Koruyaka Köyü'nde 2 çocuk annesi 25 yaşındaki N. Y., silah zoruyla kendisine tecavüzederek hamile bırakan 2 çocuk babası N. G.'yi salı günü akşam saatlerinde av tüfeğiyle öldürdü. N.Y., daha sonra N. G'in başını bıçakla keserek çuvala koydu ve köy meydananına getirdi. Burada "Arkamdan konuşmayın. Namusumla oynamayın. İşte namusumla oynayanın kellesi" diye bağıran N.Y, kesik başı "Millet kelle görsün" diyerek fırlattı.

N.Y. gözaltına alındıktan sonra tutuklandı. İlçe Jandarma Komutanlığındaki sorgusunun ardından Yalvaç Adliyesi’ne sevk edilen N.Y.'nin (25), ifadesinde N. G.’nin kendisine tecavüz ettiğini ve bu kişiden 5 aylık hamile olduğunu iddiaetti. "Adam öldürme" suçundan tutuklanan sanık, Isparta E Tipi Cezaevi'ne gönderildi.

N. Y. fadesinde şunları söylediği iddia edildi:

"Eşim Antalya'da çalışıyor bu nedenle köyde 2 ve 6 yaşlarındaki çocuklarımla kalıyorum. N.G 5 ay önce bir gece evime gelerek silah zoruyla BANA tecavüz etti. Çıplak fotoğraflarını çektim herkese gösteririm diyerek tehdit etti ve tecavüze devam etti. Korktuğum için kimseye bir şey diyemedim.

Köydeki dedikodular nedeniyle zor günler yaşadığını aaran Nevin Yıldırım, "Olay gecesi N. G. yine tecavüz etmek için evime geldi. Kendisiyle tartıştık. Bana silah doğrultunca ben de duvardaki av tüfeğini alarak ateş ettim. Kaç kez ateş ettiğimi bilmiyorum. Sonrasında kendimi kaybettim nasıl öldürdüm onu hatırlamıyorum. Sürekli tehdit ediyordu. Köyde herkese bana yaptıklarını anlatacağını söylüyordu. Kızım bu yıl okula başlayacak. Dedikodular yüzünden çocuklarımı herkes aşağılayacaktı. Artık kimse çocuklarımı aşağılıyamayacak. Ben namusumu temizledim. Çocuklarıma herkes 'Namusunu temizleyen kadının çocukları' diyecek."

İzmir haberleri

Editör: TE Bilişim