Balçova Büyük Yürüyüşe Hazır Balçova Büyük Yürüyüşe Hazır
İzmir'de gece sıcaklıklarının 0'a düşmesinin ardından gündüz güneşin etkili olmaması ile birlikte soğuk havanın kendini göstermesi İzmirlilere zor anlar yaşatıyor. İzmir'in yüksek kesimlerine kar yağışının gerçekleşmesi ile il geneline soğuk havanın hakim olduğu belirtildi.
Balçova Aqua City'deki termal havuza gelen vatandaşlar soğuk havayı fırsat bilerek yemyeşil doğa manzarasına karşı havuzun tadını çıkarıyorlar. Bazı vatandaşların fizik tedavi amaçlı geldiği belirtilirken, bazı vatandaşların tatil amaçlı olarak havuza ilgi gösterdikleri belirtildi. Soğuk havada termal havuza girerek soğuğu keyfe çaviren İzmirliler; "Suyun sıcaklığı 38- 40 dereceye kadar ulaşıyor. Yemyeşil doğa manzarasına karşı soğuk havada bu havuza girmek keyif verici. Dışarıdaki termometreler 1
dereceyi gösterirken biz bu havuzdan terleyerek çıkıyoruz. Tüm İzmirlilerin soğuk havanın sefasını sürmesi için buraya gelmelerini tavsiye ediyoruz" dediler.
Balçova Aqua City Termal Tesisleri Sağlıklı Yaşam Sorumlusu Sedef Aydın, havuzların yaz kış tüm vatandaşlara açık olduğunu belirterek şunları söyledi: "Haftanın 7 günü, sabah 10 akşam 23 olarak faaliyet vermekteyiz. Jakuzi havuzlarımızdaki sıcaklık 38 - 40 dereceye ulaşmaktadır. Aile havuzlarımızda sıcaklık ise 32- 33 derecededir."

Editör: TE Bilişim