ESHOT’a kalite tescili ESHOT’a kalite tescili
Kaza, dün saat 23.30 sıralarında, Helvacı mahallesi Sanayi Bölgesi caddesinde meydana geldi.

Yol kenarında park halindeki 42 PA 448 plakalı TIR’a, Hatundere yönünden Aliağa yönüne giden Özgür K. (19) yönetimindeki 06 FB 8977 plakalı otomobil arkadan çarptı.

Kazada aracın içinde bulunan Ege Üniversitesi Aliağa Meslek Yüksekokulu öğrencisi 5 kişi yaralandı.

Kazayı görenlerin durumu bildirmesi ile gelen sağlık ekipleri, 19 yaşındaki Fırat Gönültaş'ın hayatını kaybettiğini belirledi. 

Sağlık ekipleri yaralanan sürücü Özgür K.'yı Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesine, Gülen Beril Ç. (19) ile Meltem K (18)'yi Karşıyaka Devlet Hastanesine, Aycan Maral Açıl (19) ise Ege Üniversitesi Hastanesine kaldırdı.

Hastanede tedavi altına alınan Aycan Maral Açıl yapılan tüm müdahaleye rağmen hayatını kaybetti.

Tedavileri devam eden diğer yaralıların sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

CENAZELER MEMLEKETLERİNE GÖTÜRÜLDÜ
Kaza haberini duyan öğrencilerin aileleri ve arkadaşları hastaneye ve İzmir Adli Tıp Kurumu morguna geldi. Kazada ölen Ege Üniversitesi Aliağa Meslek Yüksekokulu Kimya Teknolojisi 2. sınıf öğrencisi Aycan Maral Açıl'ın cenazesini almaya gelen babası Mehmet Açıl, ayakta zor durdu.

Okulda çok başarılı olan Aycan Maral Açıl'ın ailenin tek çocuğu olduğu öğrenildi. Morgdan babası tarafından cenazesi alınan Aycan Maral Açıl, defnedilmek üzere memleketi Hatay'ın Kırıkhan ilçesine götürüldü. 

Öte yandan Açıl'ın yarın (cumartesi) öğle vakti kılınan namazın ardından Arpalar köyünde toprağa verileceği belirtildi. Yine kazada hayatını kaybeden Rafineri ve Petrokimya Bölümü 1. sınıf öğrencisi Fırat Gönültaş'ın da cenazesi defnedilmek üzere ailesi tarafından Adana'ya götürüldü.

EĞLENCEDEN DÖNERKEN KAZA OLMUŞ
Ege Üniversitesi Aliağa Meslek Yüksekokulunda okuyan 5 öğrencinin, Foça'ya eğlenmek için gittikleri, eğlence dönüşü bir arkadaşlarını Hatundere İZBAN durağına bıraktıktan sonra Aliağa'ya dönerken kazanın meydana geldiği öğrenildi. 
Öte yandan araç sürücüsü Özgür K.'ya yapılan muayenede alkollü olmadı anlaşıldı.
Editör: TE Bilişim