Başkan Cemil Tugay;  İzmir Lunapark Kaldırılacak Başkan Cemil Tugay; İzmir Lunapark Kaldırılacak
Gaziemir'de bu yıl 15'incisi düzenlenen Uluslararası Çocuk Şenliği'nin açılışı, çocukların ve gençlerin sevgilisi Atiye'nin verdiği muhteşem konserle gerçekleşti. Şenliğin ilk gününde sahne alan sanatçı, birbirinden hareketli şarkılarıyla alanı dolduran yaklaşık 10 bini kişiyi coşturdu. Sahnede gösterdiği performans ve danslarıyla sevenlerine unutulmaz dakikalar yaşatan Atiye, İzmir'e ve Gaziemir'e yabancı olmadığını söyledi. İlkokulu İzmir'in Güzelbahçe ilçesinde okuduğunu anlatan sanatçı, "Ben yarı
İzmirli sayılırım. Şan öğretmenim de Gaziemir'de oturuyordu. Burada konser vermek beni çok heyecanlandırdı" diye konuştu.

İzleyicilerin enerjisine hayran kaldığını vurgulayan Atiye, şenliğe bu yıl engelli çocukların da dahil edilmesinden mutluluk duyduğunu dile getirdi. Konserde sanatçıya çiçek verip belediye kursiyerleri tarafından yapılan ebru tablosunu hediye eden Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol ise, "23 Nisan, 19 Mayıs ve 23 Ekim gibi milli bayramlarımızı hep coşkuyla kutluyoruz. Son zamanlarda bu bayramlarımız zayıflatılmaya çalışılıyor. Ama bugün bu alanı dolduran siz gençler olduğunuz sürece, Gaziemir'de bu bayramlarımızı hep coşkuyla kutlayacağız" diye konuştu.
Editör: TE Bilişim