Tunç Soyer’den; 120 dakika  ücretsiz aktarma müjdesi.  Mart ayında başlayacak Tunç Soyer’den; 120 dakika ücretsiz aktarma müjdesi. Mart ayında başlayacak
 ESHOT Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, bugün (15 Ekim 2012) saat 16.00’dan itibaren, Çiğli-Halkapınar ile Gaziemir Semt Garajı-Cumaovası istasyonu arasında 10’ar dakikalık periyotlar halinde otobüs seferlerinin gerçekleştirileceği, Gaziemir Semt Garajı ile Halkapınar arasında 15’er dakika arayla otobüs çalıştırılacağı duyuruldu. ESHOT, Şirinyer Aktarma İstasyonu ile Halkapınar arasında çalışan hatların da takviye edileceğini açıkladı. 
Büyükşehirden yapılan açıklamada, "İZBAN trenleri, makinist sorunu çözülünceye kadar Cumaovası ile Menemen arasında çalışacak. ESHOT otobüsleri, Menemen-Aliağa arasındaki istasyonlara 15 dakikada bir sefer yapacak. Cumaovası ile Çiğli arasındaki otobüs seferleri sıklaştırılacak. Bu geçici uygulamalar saat 16.00’dan itibaren başlayacak" denildi.
Öte yandan, İZBAN A.Ş’deki makinist sorunu çözülünceye kadar, İZBAN trenlerinin geçici süreyle Cumaovası-Menemen arasında çalıştırılacağı, Aliağa ile Menemen arasındaki İZBAN istasyonları arasında ise ESHOT otobüslerinin 15’er dakika arayla sefer yapacağı bildirildi.

İzmir Haberleri
Editör: TE Bilişim