Gemi Söküm Sektörü İftiralarla İlgili Hukuki Süreci Başlatacak Gemi Söküm Sektörü İftiralarla İlgili Hukuki Süreci Başlatacak
 İzmir karşıyaka karadenizliler derneği tarafından organize edilen 5. Geleneksel Bahar Şenliği Sasalı piknik alanında yapıldı. Şenliğe çok sayıda karadenizli katıldı.
Bu yıl 5. düzenlenen şenlikte sabah saatlerinde itibaren piknik alanını dolduran karadenizliler yöresel sanatçılar Bizim Gönül ve Kaan Yıldırım'in şarkılarıyla doyasıya eğlendi.Horon halkasının hiç eksik olmadığı şenlikte karadenizliler hem piknik yapmanın hemde bir arada eğlenmenin mutluluğunu yaşadı.










Şenlikte konuşan Karder başkanı Yaşar Yımaz; Bugün hep birlikte 5. sini idrak ettiğimiz ve artık geleneksel hale gelen gelmiş bahar şenliğimize hoş geldiniz, şeref verdiniz. Karşıyka Karadenizliler Kültür ve Dayanışma Derneği olarak gerçekleştirdiğimiz bir çok etkinlikle beraber her yıl aralıksız olarak bahar şenlikleri düzenlemekteyiz. Karadeniz Bölgesinin olmazsa olmazlarından olan bu bahar şenlikleri güzel ülkemizin her bir köşesinde bulunan karadenizliler tarafından coşkuyla kutlanmaktadır.




Yaz boyunca karadeniz bölgesinin tüm yaylalarında gerçekleştirilmekte olan bu şenlikler Karadenizden uzakta bulunan bizler için az da olsa Karadeniz'e olan hasretin giderilmesi ve gerek karadenizli gerekse Egeli hemşehrilerimizle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşamanıza sebep olmaktadır. Bizler Karadenizli olarak ailemizden aldığımız terbiye gereği gerek doğduğumuz yöreye, gerekse halen yaşamakta olduğumuz yöreye karşı yüreğimizin en derin köşesinde büyük bir sevgi ve bu sevginin karşılığı olarak büyük bir bağlılık ve sorumluluk duygusu beslemekteyiz. Bu sevginin ne kadar büyük olduğunu burada toplanan hemşehrilerimizin çokluğu ve coşkusu ortaya koymaktadır. Bizler Karşıyaka Karadenizliler Kültür ve Dayanışma Dernği Yönetim Kurulu olarak siz hemşehrilerimize Kradenizden uzakta ama Karadeniz tarafında bir bahar şenliği yaşatabilirsek ne mutlu bizlere.Şu ana ülkemiz hassas bir süreci yaşamaktadır. Bu süreç içerisinde biz Karadenizliler olarak üzerimize düşen sorumluluğun bilincindeyiz. Ülkemizin geleceği açısından bizler hem iktidardan hemde muhalefetten daha duyarlı ve sorumlu davranmalarını arzu ediyoruz. Biliyoruzki Türk'ün Türk'ten başka dostu yoktur. 




Bu şenliğin düzenlenmesinde bizlere çok büyük destek veren ve her zaman yanımızda hissettiğimiz Karşıyaka Belediye Başkanımız Sayın Cevat Durak ve çalışma arkadaşlarına tüm hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum.

Şenliğe karadenizli çok sayıda işadamı da katıldı. Yusuf yıldırm ve İzmir Haber ajansı Sahibi Ersin Usta şenlikte bir araya geldi. 























Editör: TE Bilişim