İzmir'de Gece 2 Ayrı Fabrikada Çıkan Yangın Kontrol Altına Alındı İzmir'de Gece 2 Ayrı Fabrikada Çıkan Yangın Kontrol Altına Alındı
 Foça Belediyesi tarafından düzenlenen konserde seslendirilen; pop, caz ve halk müziği türlerindeki eserler büyük beğeniyle dinlendi. Foça Demokrasi Meydanı’nı dolduran müzikseverler, konser boyunca bazen dans etti ve bazen de çalınan şarkıları hep birlikte söyledi.

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, İzmir Büyükşehir Belediyesi Pop Orkestrası’na, teşekkür çiçekleri verdi. Başkan Demirağ; ‘‘Bu güzel konseri sizlere sunmamızı sağlayan, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Aziz Kocaoğlu’na çok teşekkür ediyorum. İzmir Büyükşehir Belediyesi Pop Orkestrası’nın çok değerli solistleri ve müzisyenleri, bizlere çok güzel bir akşam yaşattılar.

10 yıldır devam ettiğim Foça Belediye Başkanlığı görevine, beni yeniden layık gören siz çok değerli Foçalılara; bir kez daha çok teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum. İlçemizin her köşesine, hiçbir ayrım gözetmeksizin hizmet götürmeye devam edeceğiz.’’ dedi.
Pop konseri, ‘‘İzmir’in Dağlarında Çiçekler Açar’’ şarkısı ve havai fişek gösterisi ile coşkulu bir şekilde sona erdi.
Editör: TE Bilişim