Başkan Önal Sözünü Tuttu, Bilgi Teyzeyle Buluştu Başkan Önal Sözünü Tuttu, Bilgi Teyzeyle Buluştu
Yoğun katılımın olduğu kokteyle, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Galip Akhan, Çiğli Kaymakamı Dr. Mustafa Arı, İl Milli Eğitim Müdürü Vefa Bardakçı, İzmir katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Behzat Özkan,Şifa Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Yusuf Erdoğan, Ege Üni. Rektör Yard. Prof. Dr. Atilla Silkü, Gediz Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Mustafa Güneş, İKÇÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Ali Malas, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Tancan Uysal, Turizm Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Cengiz Demir, akademisyenler ve İKÇÜ personeli katıldı.

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Galip Akhan törende yaptığı konuşmada Katip Çelebi Üniversitesi'nin bir ferdi olduğu için gurur duyduğunu söyledi. Bulunduğu dallarda en iyi eğitimi vermek istediklerini belirten Akhan, “İzmir Katip Çelebi Üniversitesi olarak üçüncü kuşak ya da 'dünya üniversitesi' dediğimiz bir konsept ile öğrencimizin karsısına çıkıyoruz. Uluslararası bir üniversite olmayı hedefliyoruz, öncelikli farkımız bu.

Farklı kültürlerin bir arada olduğu bir üniversite oluşturmak için çalışıyoruz. Öğrenciye değer veren, uluslararası standartlarda eğitim almasını sağlayan, mezun oluncaya kadar değil, mezun olduktan sonraki sürecinin de takibini yapan, iyi bir iş bulma imkanı sağlayan, kariyer planlaması yapan bir üniversite olduğumuz için biz her anlamda farklı bir üniversiteyiz” diye konuştu.

İzmir Haberleri
Editör: TE Bilişim