Gemi Söküm Sektörü İftiralarla İlgili Hukuki Süreci Başlatacak Gemi Söküm Sektörü İftiralarla İlgili Hukuki Süreci Başlatacak
Yapılan açıklamada, “Hakkâri’nin Yüksekova ilçesi Dağlıca mevkisinden gelen ve son günlerde yüreğimizi kor gibi yakan tüm hain terör saldırılarını lanetliyoruz. Öncelikle aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, şehitlerimizin yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetlerine, tüm milletimize baş sağlığı, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyoruz" denildi. 

Ülkemizi kaos ortamına sürüklemek isteyenlerin, hem sivil vatandaşlarımıza hem de güvenlik güçlerimizin hedef alındığı saldırılarda hain yüzlerini gösterdiği belirtilen açıklamada şu ifadeler kullanıldı: "Menfur emellerini gerçekleştirmek isteyenler asla başarılı olamayacaklardır. Terörün rengi, ırkı, dili, dini, mezhebi, siyasi görüşü yoktur.

Tarih boyunca nice badireler atlatmış ama bağımsızlığından hiçbir zaman ödün vermemiş Türkiye Cumhuriyeti Devleti, her şartta ülkesinin bölünmez bütünlüğünden vazgeçmeyecektir. Milletimizin kararlılığı, devletimizin gücü ve imkânlarıyla; bu saldırıların faillerinin ve arkasındaki karanlık güçlerin tespit edilerek gereken cezanın verileceğine olan inancımız tamdır. Asırlardır doğusuyla batısıyla, kuzeyiyle güneyiyle kopmayan bir kardeşlik bağı ile birbirine bağlı olduğumuz bu topraklarda, gözü dönmüş teröre karşı; sağduyuyu elden bırakmadan, yapılan hain saldırılara karşı kardeşlik ve dayanışma duygularımızdan taviz vermeden, manipülasyonlar ve provokasyonlara kapılmadan tek vücut olmaya devam edeceğiz."

Açıklamada, "Tarihimiz boyunca kardeşliğimizi, birlik ve beraberliğimizi, gücümüzü fitne ve husumetle yok etmek isteyenlere asla fırsat vermediğimiz" belirtilerek "Yüreklerimizi dağlayan elim hadiselerin yaşandığı şu zorlu günlerde hepimize düşen, bir kez daha birbirimize sımsıkı kenetlenmektir.

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Senatosu üyeleri ve mensupları olarak, terör saldırılarını bir kez daha nefretle kınıyoruz.

Ülkemizin varlığı ve bekası, huzuru ve güvenliği için çekinmeden canını feda eden tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, şehitlerimizin yakınlarına ve aziz milletimize başsağlığı, yaralanan askerlerimize acil şifalar diliyoruz” denildi.
Editör: TE Bilişim