ESHOT’a kalite tescili ESHOT’a kalite tescili
İzmirin en büyük alışveriş merkezi Optimum gaz sızıntısı sebebini nedeni ile boşaltıldı. Boşaltma esnasında büyük panik yaşandı.

 Gaz kokusunun AVM'nin içerisine kadar girmesi paniğe neden oldu. AVM yetkilileri, kısa süre içerisinde tedbir amaçlı olarak merkezin boşalmasını sağladı. Merkez, güvenlik görevlilerinin yardımıyla dışarı çıkarılan ve AVM'ye alışveriş yapma amacıyla gelen müşteriler yaklaşık iki saat içeri alınmadı. Gaz kokusunun azalması üzerine müşteriler tekrar içeri alındı. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Optimum AVM Müdürü Hilmi Önal, İzmirgaz yetkilileriyle görüşüp sorunun kaynağı hakkında bilgi aldıklarını ancak bu zamana kadar müşterilerinin can güvenliğini sağlamak amacıyla tedbiren merkezi boşalttıklarını açıkladı.




Önal, İzmirgaz yetkililerinin halen araştırmalarını sürdürdüğünü belirterek şöyle konuştu: "Karabağlar ve Balçova taraflarından gelen bir gaz kokusu oldu, klimalar vasıtasıyla içeri gaz kokusu gelince biz de tedbiren binayı boşalttık. Şu an bir sıkıntı yok, İzmirgaz'ın yetkilileri araştırmalarını sürdürüyor. Çok kalabalık değildi zaten içerisi, çok kısa bir sürede beş on dakika içerisinde boşattık. Herhangi bir sıkıntı yaşamadık. Yarım saat, bir saat kokunun kesilmesini bekledik. Tahminen sorunu çözdüler, net bir bilgi gelmedi. Kesildikten sonra tekrar müşterilerimizi içeri aldık. Sızıntı varmış ama nereden geldiği bilinmiyor, aşağıdan Karabağlar tarafından geldiğini söylediler. Biz de onlardan yanıt bekliyoruz."

Editör: TE Bilişim