13. Alaçatı Ot Festivali Coşkusu Edis ile Zirveye Çıktı 13. Alaçatı Ot Festivali Coşkusu Edis ile Zirveye Çıktı
Ankara, İstanbul ve Adana’da, “maksimum marka, minimum ödeme” sloganıyla seçkin markaları biraraya getiren Optimum Outlet’lerin alışveriş ve eğlenceyi birarada sunan modern konsepti, İzmirliler için de alışkanlık yaratan bir çekim gücü oluşturdu.
Rönesans Holding’in sürekli büyümeyi hedefleyen, kurumsallaşmasını tamamlamış, güçlü ve deneyimli yapısını arkasına alarak 140 bin metrekarelik bir alana kurulan İzmir Optimum Outlet’in, 60 bin metrekarelik kiralanabilir alanında 170 mağaza bulunuyor. Optimum ayrıca bin 500 araçlık kapalı, 350 araçlık açık otoparkı, sinema salonları, 390 metrekare buz pateni pisti, oyun ve eğlence merkezi ile ziyaretçilerine sosyal ve kültürel bir yaşam alanı sunuyor.
150 milyon dolarlık bir yatırımla gerçekleştirilen engelli ve çocuk tuvaletlerinden bebek bakım odalarına, mescitten vale hizmetine dek tüm ihtiyaçların da düşünüldüğü İzmir Optimum Outlet, güçlü markalarıyla dikkat çekerken, her yaşa ve damak tadına uygun lezzetlerin sunulduğu bin 400 kişilik Food Court katıyla ve teraslarıyla da ziyaretçilerin beklentilerine cevap veriyor. Çocukların eğlenmesi, eğlenirken de öğrenmesi için tasarlanan özel oyun alanlarının da yer aldığı alışveriş merkezinde, yetişkinler de sergilerden konserlere, imza günlerinden çeşitli şovlara, sınırsız aktivite ile keyifli bir dünyaya açılma şansı buluyor.
Konsepti, mimarisi, kültürel ve sanatsal aktiviteleri ile birçok yeniliği bünyesinde barındıran, önemli sosyal ve kültürel paylaşım alanı olarak faaliyet gösteren İzmir Optimum, sahip olduğu yenilikler sayesinde bölgenin en canlı merkezi olmuş durumda. Özgün konseptiyle her zaman fark yaratan Optimum, Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen markalarıyla müşterilerine kaliteyi ve çeşitliliği aynı çatı altında sunarak bir yıl içinde 11 milyon ziyaretçi ağırlamış olmanın gururunu yaşıyor. 30 Mart 2012’de, stil sahibi ve trend yaratan bir alışveriş merkezi olmanın yanı sıra eğlencenin kalbi olma ve hayatı tatlandırma sloganlarıyla ziyaretçileri ile buluşan İzmir Optimum Outlet, bu sözlerini yerine getirerek Uluslararası Alışveriş Merkezleri Birliği’nin Nisan’da sonuçlanacak Yılın Alışveriş Merkezi yarışmasının da finalisti olmaya hak kazandı.
Şehir merkezi ile havaalanı arasındaki Gaziemir ilçesinde, Türkiye’nin önemli üretim merkezlerinden Ege Serbest Bölgesi’nin karşısında ve temeli atılan yeni fuar alanına da 1 kilometre mesafede yer alan İzmir Optimum Outlet, dinamik, yenilikçi ve ziyaretçi odaklı yaklaşımı sayesinde sürekli artan ziyaretçi potansiyeli ile bölgenin gelişmesinde baş aktörlerden biri olacağını şimdiden göstermiş durumda.
Editör: TE Bilişim