Gemi Söküm Sektörü İftiralarla İlgili Hukuki Süreci Başlatacak Gemi Söküm Sektörü İftiralarla İlgili Hukuki Süreci Başlatacak
 İzmirliler, Foça'daki terör saldırısını düzenlenen yürüyüşle lanetledi.
Basmane Garı'nda toplanan bir grup vatandaş, İzmir Konak Meydanı'na yürüdü. Yürüyüş boyunca 'Kahrolsun PKK', 'Vatan sana canım feda', 'İzmir uyuma şehidine sahip çık','Şehidim hakkını helal et bize' sloganları atıldı, tekbirler getirildi. Konak Meydanı'nda toplanan kalabalık, şehitler için saygı duruşunda bulundu ve İstiklal Marşı'nı okudu.
Bir konuşma yapan Türkiye Kamu-Sen İzmir Temsilcisi Nebi Yay, "Suriye'de yaşanan iç savaşın bir PKK devleti sonucu doğurmamasını diliyoruz. Ancak olanlar ciddi kaygılar duymamızı gerektirmektedir. Terör örgütüne maddi, manevi ve fikri lojistik destek sağlayanlar, bir bir bertaraf edilmelidir. Bataklığı kurutmadan terör ve teröristten kurtulamayacağımızı bilmek zorundayız. Foça'da terör kahpe ve kalleş yüzünü bir kez daha göstererek, ülkemizdeki barışa ve kardeşliğe bir hançer daha saplama cürretini göstermiştir. Yapılan hain saldırıda 1 askerimiz şehit olmuş, 11 askerimiz yaralanmıştır. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Duyarlı İzmir halkı hastanelerde yatmakta olan yaralı askerimiz için adeta kan verme yarışına girmişlerdir" diye konuştu.
Açıklamanın ardından kalabalık dağıldı.



İzmir Haber
Editör: TE Bilişim