Gemi Söküm Sektörü İftiralarla İlgili Hukuki Süreci Başlatacak Gemi Söküm Sektörü İftiralarla İlgili Hukuki Süreci Başlatacak
İzmir Vergi Daire Başkanı Mustafa Gürhan Acar başkanlığında gelen heyet Kıraç’a plaket, çiçek ve çikolata hediye etti. İzmir Vergi Daire Başkanı Mustafa Gürhan Acar, Vali Cahit Kıraç’la yaptığı görüşmesinde şunları söyledi; “ 27 Şubat-4 Mart vergi bilincini kamuoyuna duyurmak, vatandaşımıza vergi bilincini aşılamak amacıyla sizin de verdiğiniz katkılara teşekkür etmek amacıyla geldik. İzmir’de vergi tahsili bakımından 27,5 milyon ile 3. sıradayız. Bu sonuç ile Ankara vergi dairesini geçmiş durumdayız. Vatandaşımıza kaliteli hizmet vermek için buradayız. Vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Şüpheye düştükleri konular varsa bize gelip, sorabilirler. Evinden çıkamayan yaşlı vatandaşlarımız için biz onlara gideceğiz. Vergi haftası adına etkinliklerimiz olacak. Özellikle vergi vermenin önemini etkinlik çalışmaları ile sunacağız.”
Vali Cahit Kıraç İzmir’in ülkemizin önemli ve gelişen bir şehri olduğunu ifade ederek ; “Bir ülkenin gelişip, büyümesi için vergi verilmesi şarttır. İnsanlığın var olduğu tarihten itibaren vergi ödeme vardır. Dünyadaki istikrarsızlıklara rağmen hızla büyüyen bir ülkeyiz. Bu da vergimizi ödeyen bir toplum olduğumuzu gösteriyor” dedi.
Editör: TE Bilişim