İzmir'de Gece 2 Ayrı Fabrikada Çıkan Yangın Kontrol Altına Alındı İzmir'de Gece 2 Ayrı Fabrikada Çıkan Yangın Kontrol Altına Alındı
İzmir’de etkili olan sağanak yağmur, kentte yaşamı olumsuz yönde etkiledi.

Yağmur nedeniyle çok sayıda ev ve işyerini su basarken, iletişimde aksaklıklar yaşandı, dereler taştı, yollar göle döndü.

Bayraklı Manavkuyu semti iş merkezlerinin olduğu mahallede yollardaki mazgallardan sular fışkırdı. İşyeri sahipleri ve müşteriler kapanan yollarda adeta suyla savaş yaptı. Mazgalların içerisinde çürüyen çamurlar yağmurla beraber yüzeye çıkınca etrafı pis kokular sardı. Araçlar yollarda mahsur kaldı.

Pınarbaşında fincancılar çarşısı girişini su kapladı. Yol yaya ulaşımına kapanırken araçlar zorlukla ilerledi. İş yerlerini su basan esnaf isyan etti. 

Bornova Naldöken, doğanlar, altındağ, yeşilova ve bir çok merkezde su birikintileri ev ve iş yerlerine zarar verdi. Alt yapının yetersiz olduğu yerlerde sular yer altına değil yer üstüne doğru akmaya başlaması sonucu yollar göle döndü. 

İzsu ekipleri sabahın erken saatlerinden itibaren kapanan yolları ve su dolan iş yerlerini boşaltmak için çalışıyor. 
Aralıksız süren sağanak yağmur, haftanın ilk gününün yoğunluğuyla birleşince kentte yaşam adeta durdu. İzmirliler yollarda kaldı.

Bornova Konak istikameti, ışıkkent pınarbaşı istikameti, bornova Atatürk mahallesi, Karşıyaka Altınyolda trafik yoğunluğu devam ediyor.

Yağmurun yarın ve çarşamba günüde devam edeceği belirtildi. 




Editör: TE Bilişim