Sıfır Atık Yarışması'ndan İzmir'e Ödül Sıfır Atık Yarışması'ndan İzmir'e Ödül
Haluk Levent pikniğe şarkılarıyla renk kattı.3. Çiğli Basın Pikniği’ne peynir döneri ve keçi sütü dondurmasıyla katılan Kecheese, başta Türkiye Gazeteciler Federasyonu ve İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Atilla Sertel olmak üzere tüm konuklardan ilgi gördü.

Çiğli Belediyesi’nin basın çalışanları için düzenlediği ve geleneksel hale getirdiği basın pikniklerinin üçüncüsü, Sasalı Çamaltı Tuzlası’nda yapıldı. Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak ve Türkiye Gazeteciler Federasyonu ve İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Atilla Sertel’in de katıldığı etkinliğe basın çalışanları aileleriyle birlikte katıldı. 3. Çiğli Basın Pikniği'ne peynir döneri ve keçi sütü dondurmasıyla katılan Kecheese ise konuklardan ilgi görürken, kurulan standın önünde uzun kuyruklar oluştu.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanı ve İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Atilla Sertel de, Kecheese’in ürünlerini tatmak için sıraya girerken, özellikle keçi sütünden yapılan dondurmayı çok beğendiğini söyledi.Çiğli Belediyesi’ne, basın çalışanları için yaptığı çalışmalardan ötürü teşekkür eden Sertel, “Görevimin dördüncü, basın pikniklerinin de üçüncü yılında burada bulunmaktan dolayı çok mutluyum. Bu özel günü Anneler Gününe denk getirdikleri için de başkana ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Gazetecileri bir günde olsa iş yaşamının stresinden uzaklaştırmayı amaçladıklarını söyleyen Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak da, “Basın emekçilerine böyle bir gün yaşatabildiğimiz ve onlarla bu etkinliği yaşayabildiğimiz için mutluyum. Onları bir günde olsa iş yaşamının stresinden uzaklaştırıp, güzel bir gün yaşatabildiysek ne mutlu bize.”

HALUK LEVENT ŞARKILARIYLA MEST ETTİ

Konuklara yemek ikramının yapıldığı, Konservatuvar Müzik Topluluğu’nun şarkılarıyla eşlik ettiği, Tarla Faresi Tiyatro Topluluğu’nun da çocuklar için gösteri yaptığı etkinliğin sürprizi ise ünlü şarkıcı Haluk Levent oldu. İzmir’de bulunan ve Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak’ın ricasını kırmayarak etkinliğe katılan Levent, söylediği şarkılarla konuklara unutulmaz anlar yaşattı.


Editör: TE Bilişim