Cemil Tugay; İzmir'i Kazandık Cemil Tugay; İzmir'i Kazandık
Konak Belediyesi’nin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları çerçevesinde gerçekleştirdiği konserde yüz bin kişilik halk korosu onuncu yıl marşını büyük bir coşkuyla söyledi. İzmir’de Kordon’u dolduran çeşitli yaşlardan İzmir ve Egeliler 11’inci Alsancak Şenliği ile bütünleşen konserde üç saat boyunca büyük bir keyif yaşadı.

Kordon’daki işyerlerini dolduran binlerce yurttaş ve evlerdeki İzmirliler de eğlenerek coşkuya ortak oldu. Konak Belediye Başkanı Dr.Hakan Tartan, 19 Mayıs’ın İzmir içinde önemli olduğunu belirterek, “Özel bir kutlama yaptık. Çünkü 19 Mayıs’ın temelinde İzmir’in işgali ve ondan sonra toplumun bağımsızlık heyecanı ile uyanışı vardır. Atatürk’ün armağan ettiği bayram herkese kutlu olsun” dedi.

19 Mayıs coşkusu Gündoğdu Meydanı’nda muhteşem bir konserle taçlandı. Vodafone’la Kenan Doğulu konserini 100 bin kişi izledi. Sanatçının hayranlarının oluşturduğu dev koro 19 Mayıs coşkusunu İzmir’den tüm Türkiye’ye haykırdı. Kenan Doğulu ile sahneye çıkan Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan İzmirlilerin tüm güzellikleri hak ettiği vurguladı. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlayan Başkan Tartan şöyle konuştu, “Bu akşam burada bir yaşından 80 yaşına kadar 100 bin genç ses hep birlikte şarkı söylüyor. Son yıllarda Türkiye’nin yetiştirdiği en iyi seslerden Kenan Doğulu’yla birlikte 19 Mayıs’ı kutluyoruz. Vodafone’a da İzmir’e gereken ilgi, sevgi ve duyarlılığı gösterdiği için teşekkür etmek istiyorum. İzmirli her şeyin en güzeline layıktır. Bütün güzelliklerle koşarak İzmir’den tüm ülkeye sevgi, barış, hoşgörü ve dostluk mesajını veriyoruz.”

11 yıldır Konak Belediyesi tarafından düzenlenen ancak son üç yılda görselliği, içeriği ve kalitesiyle doruk noktaya çıkan Alsancak Şenliğinde sürpriz isimler İzmirlilerle buluştu. Şenliğin ilk gününe damgasını Kenan Doğulu vurdu. Gündoğdu Meydanı’nda 100 bin kişiyi bir araya getiren konserde dev bir koro oluştu. Kenan Doğulu’nun sevilen şarkılarına eşlik eden, gece boyu dans etmeyi bırakmayan gençler 19 Mayıs ruhunu tüm dünyaya gösterdi. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda İzmirli gençler, Cumhuriyet ışığını Onuncu Yıl Marşını hep birlikte söyleyerek İzmir’den yaydı.





Editör: TE Bilişim