İzmir'de Gece 2 Ayrı Fabrikada Çıkan Yangın Kontrol Altına Alındı İzmir'de Gece 2 Ayrı Fabrikada Çıkan Yangın Kontrol Altına Alındı
Göreve geldiği ilk günden bu yana vatani görevini yapan Mehmetçiklerin ailelerini yalnız bırakmayan Başkan Tartan, gazi yakınlarının maaşlarının iyileştirilmesi konusunda da ilk girişimi başlatan kişi olarak parlamentoda olduğu döneme de adını yazdırmıştı.
Asker ailelerine banka kartı kolaylığı sağlayarak uzun kuyruklarda beklemelerinin de önüne geçen Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, yapılan yardımın maaş, kira ve çocuk yardımıyla birlikte ayda 250 liranın çok üstünde olduğunu açıkladı. Başkan Tartan, dört yılda 4 milyona ulaşan asker maaşlarının Konak’ta paylaşım, dayanışma ve sevgiyi de büyüttüğünü söyledi.
Konak Belediyesi dört yılda 25 bin aileye 4 milyon TL asker yardımı ulaştırdı. Banka kartı kolaylığı da sağlanan aileler, maaşlarını sıra beklemeden aldı. Başkan Tartan'ın sevgi elini uzattığı ailelerden gelen binlerce mektup, duygu dolu satırlarıyla dayanışma ve beraberliğin en güzel örneği oldu.

Editör: TE Bilişim