Başkan Önal Sözünü Tuttu, Bilgi Teyzeyle Buluştu Başkan Önal Sözünü Tuttu, Bilgi Teyzeyle Buluştu
 Kiraz’ın Çayağzı köyünde yaşanan olayda 58 yaşındaki Durmuş Kızıl’ın sağ eline tahta dilmede bulunan çivi battı. Acilen çivi ve ona bağlı ağaç dilme ile Kiraz Devlet Hastanesi’ne giden Durmuş Kızıl’a Kiraz Devlet Hastanesi’nde “Biz çıkaramayız” denildi.

Yakınları tarafından Ödemiş Devlet Hastanesine getirilen Durmuş Kızıl’a ilk müdahale ayakta yapıldı. Kızıl, ilk müdahalenin ardından ameliyata alındı. Dün akşam yaşanan olayın ardından ameliyata girmeden konuşan kazazede Durmuş Kızıl, “Köyümüzde traktör ile duvar örmek için taş taşıyorduk.

Römorkun lastiğinin önünde çivili bir dilme gördüm. Kenara atayım da lastiği patlatmasın dedim. Dilmeyi elime aldım, atarken görmediğim ikinci çivi sağ avucuma battı. O anki sıcaklığı ve acısı ile Kiraz Devlet Hastanesi’ne gittim.

Ama oradaki yetkililer biz bir şey yapamayız diyerek beni Ödemiş’e gönderdiler. Biz de Ödemiş Devlet Hastanesi’ne geldik. Burada çiviyi çıkarmak için beni ameliyata hazırladılar. Demek ki Kiraz’da başımıza bir iş gelse çaresini Ödemiş’te bulacağız” dedi.

Ameliyatın ardından Kızıl'ın eline batan çivi çıkartılarak tedavisi yapıldı.

Editör: TE Bilişim