Bornovalılar 1 Mayıs’ı Yeni Türkü Konseriyle Kutlayacak Bornovalılar 1 Mayıs’ı Yeni Türkü Konseriyle Kutlayacak
 İklim davetiye İzmir'de ki üretim tesisini yeni adresine taşıyarak, kapasitesini 2 katına çıkarmayı başardı. Davetiye üretiminde Türkiye pazarında ciddi söz sahibi haline gelen ve davetiye bazında Türkiye'nin en çok davetiye satan firması olan iklim davetiye 2015 yılı itibariyle Almanya'ya  bayilik vererek ülke sınırları dışına çıkmayı başardı. 

İklim davetiye ürettiği iklim düğün davetiyesi kataloğu, ekin düğün davetiyesi kataloğu ve aras sünnet davetiyesi kataloğu ile sektöre yeni bir ivme kazandırdı. Her keseye uygun davetiye  modeli ve fiyatı, Türkiye'nin her noktasına ulaşan bayi ağı ile davetiye sektöründe öncü bir kuruluş haline geldi. Yatırımlarına 2015 yılında da devam ederek yeni üretim tesisine geçen ve kapasitesini 2 katına çıkaran iklim davetiye yeni sezona bomba gibi bir giriş yaparak iklim davetiye kataloğu ve aras sünnet kataloğunu yepyeni modellerle yeniden tasarlayarak hizmete sundu. 




Her bir katalogdan yaklaşık 6 bin adet baskı yaparak Türkiye'nin her bölgesindeki bayileri vasıtası ile seçkin matbaa ve reklam ajansları, fotoğraf stüdyolarına ulaştırılan kataloglar evlenecek çiftlerin ve sünnet olacak küçük beylerin beğenisine sunuldu.

İklim düğün davetiye kataloğu piyasaya çıktığı günden itibaren çok büyük bir talep görmeye başladı.
Görüşlerini aldığımız iklim davetiye Müdürü Sinan Yolcu; Henüz çok genç bir firma olmamıza rağmen, kısa sürede davetiye sektöründe söz sahibi olan bir firma haline geldik. Türkiye'nin her köşesine ulaşarak, il ve bölge bazında bayilikler verdik. Bayilerimizle yapmış olduğumuz görüşmeler doğrultusunda, her keseye uygun, kaliteden ödün vermeden 2 adet düğün 1 adet sünnet davetiye kataloğu olmak üzere 3 adet katalog üretiyoruz.




Her bir katalogdan yaklaşık 6 bin adet üretim yapıyor, bu katalogları bayilerimiz aracılığı ile Türkiye'nin her köşesindeki matbaa, reklam ajansı ve fotoğraf stüdyolarına ulaştırıyoruz. Bu ciddi bir maddi külfet ve ciddi bir organizasyon gerektiren iş. 

Bayilerimizle stoklu çalışıyoruz. Yani düğün yada sünnet yapacak olan kişiler matbaalarda yada ajanslarda kataloğumuzu incelediği zaman o ürünü alma süresi sadece 1 gün. Bayilerimiz önceden aldıkları stoklar sayesinde hemen satışı yapan firmaya davetiyeyi ulaştırıyor, o firma baskısını yaparak müşterisinin isteğini en kısa sürede yerine getiriyor. 


2015 yılında yurt içi bayi ağımızı genişleterek pazar payımızı artırdık. Bununla beraber artan talep üzerine üretim tesislerimizi çok daha modern ve yaklaşık 2 katı olan bir yere taşıdık. Yeni makinalar ile parkurumuzu büyüterek, artan talebe cevap verme noktasına geldik. İklim davetiye olarak bu yıl Almanya'ya bayilik vererek yurt dışına açılarak ihracat kervanına katıldık. Bu başarı bizim için büyük bir mutluluk oldu. Şuanda yurt dışından yeni bayilik talepleri gelmekte. Ayrıca yurt içinde her geçen gün pazar payımız artmaktadır. 





Pazarlamadaki uzman personelimiz yılın 365 günü bayilerimizi, matbaaları, ajansları, fotoğraf stüdyolarını gezerek onların taleplerini, düşüncelerini alarak bizimle paylaşmakta, böylece hangi müşterimizin ne tür bir isteği var bunu öğrenmekte ve ona göre üretimimizi ve tasarımlarımızı şekillendirmekteyiz. 

İklim davetiye 2015 yılında yine Türkiye'nin en çok tercih edilen davetiye markası olmak için şimdiden hazırlıklarını tamamlamıştır.

Uzman kadromuz, güleryüzlü ekibimiz ile evlenecek, nikah kıyacak, nişan yapacak yada sünnet olacak gençlerimizin en mutlu anında yanlarında bulunmak, bu mutluluklarına ortak olmak için durmadan çalışıyoruz. çalışacağız.

İklim davetiye Müdürü Sinan Yolcu ile söyleşimizi bitirdikten sonra tesisleri gezdik. Yeni tesisler ve yeni alınan makinalar göz kamaştırıcı gerçekten.

Bizde İklim davetiye'nin başarılarının devamını diliyoruz.  Türkiye'yi yurt dışında da temsil etmesinden gurur duyduğumuzu ifade ederek ayrılıyoruz..

haber & ropörtaj: Ersin Usta


Editör: TE Bilişim