Bayraklı’da minik başkanlar icraatlarını açıkladı Bayraklı’da minik başkanlar icraatlarını açıkladı
İzmir Emniyet Müdürlüğü, Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası kapsamında kent genelinde birçok etkinlik başlattı. Dün, İzmir Sabancı Kültür Merkezi’nde yapılan açılış sonrası, Trafik Haftasının ikinci gününde, emniyet yetkilileri ile ESHOT bünyesinde çalışan belediye otobüs şoförleri bir araya geldi. Eshot Genel Müdürlüğü binasında gerçekleşen buluşmada, otobüs şoförlerine karayolu ve trafik güvenliğinin nasıl sağlanacağı ve trafikte karşılaşılabilecek risklere dair bilgi verildi.

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü’nde görevli Emniyet Amiri Mustafa Sarı, otobüs şoförlerinin karşılaşabileceği riskler ve çözümlerine dair bilgi vereceklerini belirterek konuşmasını şöyle sürdürdü: “5 Mayıs günü itibarıyla Karayolu Güvenlik ve Trafik Haftasını başlattık. Bugün, Trafik Haftasının ikinci günü, ESHOT bünyesinde çalışan belediye otobüs şoförlerine verilecek olan trafik bilgilerini veriyoruz. Limontepe trafik uygulama alanında da otobüs şoförlerinin karşılaşabileceği risklerle ilgili bir eğitim vereceğiz. Ayrıca, emniyet kemeriyle ilgili bir simülasyon cihazımız var.”

Emniyet Amiri Mustafa Sarı, hafta boyunca yapılacak etkinlikler kapsamında, bilgilendirici trafik levhaları ve emniyet kemeri simülasyon cihazının vatandaşlara tanıtılacağını belirtti. Hafta sonu bisiklet ve motosiklet sürücülerini kapsayan bir dizi etkinlik gerçekleştireceklerini belirten Sarı, Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftasını bu şekilde sonlandıracaklarını vurguladı.

Seminer, ESHOT yetkililerinin, trafik denetimlerinde başarılı emniyet mensuplarına çiçek vermesiyle sona erdi.

Editör: TE Bilişim