Gemi Söküm Sektörü İftiralarla İlgili Hukuki Süreci Başlatacak Gemi Söküm Sektörü İftiralarla İlgili Hukuki Süreci Başlatacak
İzmir Kültürpark'ta bu yıl 84. kez düzenlenecek İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF) için hazırlıklar tamamlandı. 28 Ağustos-6 Eylül 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilecek fuar, Türkiye ve dünyanın çeşitli ülkelerinden onlarca kişiyi ağırlayacak. 

Öte yandan, fuar öncesi kentte de bir hareketlilik yaşanırken, İzmir Büyükşehir Belediyesi, toplu ulaşımda düzenlemeye gitti. Belediye bu kapsamda, otobüs, metro, İZBAN ve vapur ulaşımında vatandaşların fuar alanına rahat rahat ulaşabilmesi için ek seferler koydu.

İzmir Enternasyonal Fuarı’nı ziyaret etmek isteyen vatandaşlar, 90 dakika içinde ikinci ve daha fazla binişlerin ücretsiz olduğu limitsiz biniş uygulaması kapsamında bulundukları her noktadan Kültürpark’a ekonomik bir şekilde ulaşabilecek.

İEF’nin açık olduğu tarihler arasında Metro seferlerinde ise çalışma süresi saat 01.00’e kadar uzatıldı. İzmir Metrosu bu dönemde, F. Altay ve Evka-3 istasyonlarından son trenlerini saat 01.00’de kaldıracak.
Editör: TE Bilişim